opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Materiaal 
Soort
Model 
Breedte 
Diepte

Overkapping

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1

Overkapping online kopen bij Schaduwdoekkeuze.nl

Een overkapping voor het terras biedt jouw en je loungehoek op het terras optimale bescherming tegen neerslag en zonlicht. Uiteraard bieden wij je diverse terrasoverkappingen in zeer verschillende uitvoeringen en materialen, zodat je precies de juiste overkapping kunt vinden die bij je, huis en terras past! Of het nu  een traditioneel of modern eenvoudig is, gemaakt van hout of aluminium er is voor elke smaak een geschikte terrasoverkapping! Meestal wordt een overkapping tegen de bestaande gevel muur aan gebouwd, maar vrijstaand is ook geen probleem. Afhankelijk van de uitvoering is zijn er bij een terrasoverkapping verschillende uitvoering van dak bekleding mogelijk. Zo heb je bij aluminium en ook hout modellen keuze uit polycarbonaat en glas. Bij een houten overkapping kun je daarnaast ook kiezen voor een dichte dakbedekking uit verschillende materialen zoals dakshingles.

Doe-het-zelf overkapping

Zet je terrasoverkapping gemakkelijk zelf in elkaar volgens de meegeleverde instructies. De Doe-het-zelf overkapping is zo opgesteld dat hij gemakkelijk te monteren is zonder al te ingewikkeld te zijn. Een bekwame vakman monteert de aluminium of houten veranda in een paar uur. Natuurlijk afhankelijk van de omvang en het model. De constructie vergeeft kleine onnauwkeurigheden tijdens de montage dus het is voor iedereen makkelijk te monteren. Je kunt je terrasoverkapping niet goedkoper bouwen door deze zelf te bouwen. De aankoop van de afzonderlijke onderdelen is al duurder dan de doe-het-zelf pakket. Bovendien krijg je zelden precies de juiste hoeveelheden die je besteld hebt. En dan ben je meer tijd kwijt met het herbestellen. Alleen als je een houten overkapping wilt en je hebt het materiaal al in huis, dan kan het goedkoper zijn om het zelf te bouwen.

Douglas buitenverblijven

Buitenverblijven van douglas hout zijn zonder twijfel de klassieke en meest voorkomende variant. Je kunt hier echt helemaal niet fout mee gaan. Douglas hout als natuurlijke en robuuste grondstof is altijd een van de meest populaire bouwmaterialen voor buitenverblijven zoals veranda's of terrasoverkappingen gebleken. Zelfs vandaag de dag wordt het steeds meer gebruikt voor bij woningen en andere buiten gerelateerde producten, zoals voor tuinhuizen, carports  en tuinschuttingen ect. Douglas fijngezaagd of geschaafd is daarom ook bij uitstek geschikt voor het aanleggen van een overkapping voor het terras en past prachtig in elke tuin. Het maakt niet uit of het in zijn natuurlijke staat is gelaten of gebeitst cq. geschilderd is in een mooie zwarte kleur, of andere kleur die bij je huis past. Een terrasoverkapping, aanbouwveranda, kapschuur of ander type buitenverblijf van hout past bij elk huis, oud of nieuw! Vooral douglashout, grenen en red class zijn momenteel erg populair omdat ze extreem robuust en duurzaam zijn wat een lange levensduur garandeert.