opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Lamellendak

Kies voor het gemak van automatisch lamellendak en bepaal zelf de lichtinval. Maak een keuze tussen alleen een kantelbaar en of uitschuifbaar lamellendak. Bepaal de juiste afmetingen en kleur en wij sturen u een aantrekkelijke offerte.

Hierom bestel je een automatisch lamellendak bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je lamellendak snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

Diepte afmeting
Of betaal in termijnen vanaf 209,00 p/m. Meer info

Heb je vragen over dit product?

Keuze hulp
Levertijden
Levertijd:
20 - 25 werkdagen geleverd

Lamellendak brengt binnen naar buiten.

Het lamellendak maakt het verschil tussen de diverse pergola oplossingen. Het is speciaal ontwikkeld om het leven wat je binnen hebt te verlengen naar buiten, door de flexibiliteit van de lamellen. Zo kun je afhankelijk van je voorkeur kiezen voor een model waarvan je de lamellen zowel open als dicht kunt schuiven (Select). Daarnaast hebben we ook enkel een model (Prime) wat uitsluitend kantelbare aluminium lamellen heeft. Als optie kun je bij beide modellen de gehele aluminium pergola rondom dicht maken met screens of glazen wanden. Op deze manier kan je op iedere moment beslissen of je in de openlucht of onder een overkapping wilt zitten, volledig gesloten of naar wens gedeeltelijk.

Geniet hele jaar van een overdekte pergola

Een aluminium lamellendak is in gesloten stand van de lamellen volledig waterdicht. Het regenwater wordt afgevoerd door een geintegreerde watergoot systeem. Dit systeem zit in de horizontale dak profielen als in de aluminium staanders. Hierlangs wordt het water afgevoerd naar beneden. De onderlinge aluminium lamellen zijn voorzien van onzichtbare rubberen afdichtingen waardoor er geen water tussendoor kan. Idere aluminium lamel is voorzien van een polyurethaan schuim isolatie wat naast de isolatie waarde ook de stevigheid van de constructie ten goede komt. Bijkomend voordeel van deze isolatie is dat hierdoor ook het geluid gereduceerd wordt. De isolatie waarde van het lamellendak zorgt ervoor dat je ook buiten de zomermaanden aangenaam gebruik kunt blijven maken van de terrasoverkapping. Eventueel heb je zelfs de mogelijkheid om in de aluminium overkapping een elektrische verwarming te installeren waardoor je het leef klimaat verhoogt wanneer nodig is Neem je al deze voordelen dan is de investering in een lamellendak zeker de moeite waard. Je krijgt een extra woonruimte die je helemaal uit kunt breiden naar eigen behoefte. 

Kies juiste model Louvredak wat bij jou past

Model Select voor de meest veeleisende klant met een louvredak wat open en dicht geschoven kan worden. Je hebt geen erg in dat je in een overkapping zit wanneer het louvredak geheel opengeschoven is. Je kijkt s'avonds zonder belemmering naar de sterrenhemel.en overdag geniet je volop van de zon zoals je gewend bent.

Model Prime is de meest prijs gunstigste aluminium lamellenoverkapping van de twee. Dit model heeft enkel aluminium lamellen die kunnen kantelen. Het louvredak is dus niet zoals bij model Smart volledig open te schuiven. Maar ook door het zelf roterende systeem van de lamellen ervaar je de ervaring van genieten in de open buitenlucht wanneer dat mogelijk is.

Beide systemen beschikken over een elektrische bediening van Somfy waarmee je het louvredak snel en eenvoudig kunt bedienen. Dus gaat het ineens regenen terwijl je zojuist nog lag te zonnen? Dan is dat geen probleem met 1 druk op de knop is je dak binnen enkele seconden gesloten.

Voordelen

 • Nooit meer afhankelijk zijn van het weer.
 • Geen licht verlies in je woning bij aanbouw.
 • Het hele jaar door een extra ruimte.
 • Volledig elektrisch (automatisch) bedienbaar verhoogt het gebruikscomfort.
 • Mogelijkheid tot geintegreerde LED verlichting.

Specificaties

 • Lammelen 180 graden draaibaar
 • Overspanning 300x340cm oplopend per 20cm tot max. 700cm
 • Diverse montage mogelijkheden zoals vrijstaand, muur bevestiging of combinatie
 • Lammelen van 20cm uitgevoerd in zwaar aluminium
 • In gesloten toestand een dicht vlak plafond
 • Materiaal aluminium
 • Geintergereerd regenwater afvoer
 • Hoogte 250cm
 • Garantie 5 jaar

Vraag informatie aan:

Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Klik voor openingstijden

Lamellendak heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Lamellendak


Dit heb je bekeken
6.270,00