opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring
Filters
Model parasol 
Afmeting parasol 
Deelbare stok 
Kantelbaar 
Materiaal frame;
Kwaliteit doek
Mechanisme 

Stokparasol

Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 2 (van de 2 artikelen). Resultaat:1

De stokparasol

Een geweldige klassieker, de stokparasol bestaat uit een vaste mat en een canvas doek dat rond, vierkant of rechthoekig kan zijn. Het is verkrijgbaar in meerdere verschillende maten en kleuren. Wij verkopen rechte stokparasols met overspanningen van 2,5 tot 3 meter. De hoogte is tussen de 2,3 en 2,5 meter zodat je altijd vrij onder de stokparasol kunt bewegen. 
Of het nu gaat om de kleine parasol die je meeneemt naar het strand of de meer imposante versie die midden in je tuintafel staat, de stokparasol is zeer geschikt voor kleine ruimtes of plaatsen waar veel wind voorkomt. Er zijn ook halve stokparasols, bedoeld om tegen een muur te bevestigen, ideaal voor balkons of kleine terrassen!

Halve muur parasol voor je terras!

De Serena parasol is onmisbaar op je balkon! Of wanneer je op zoek bent naar de beste manier om schaduw te creëren bij een klein terras. De Serena parasol kan tegen iedere muur gemonteerd worden. Met deze halve muur parasol kun je op mooie zonnige dagen genieten van het mooie weer terwijl je beschut zit tegen de zon.
De Serena balkonparasol is ergonomisch en praktisch door zijn vorm, het is een halve parasol. Door deze verticaal tegen de muur te monteren is het op elk balkon mogelijk in de schaduw te zitten. Het grote voordeel van montage tegen de muur is dat er geen ruimte verloren gaat door het voetstuk. 
Dus altijd doorgang op een krap balkon! Voor het nuttigen van maaltijden, een boek lezen of gewoon om lekker te ontspannen, met deze stokparasol kun je in de zomer volop genieten van jouw balkon!

Kenmerken van de halve stokparasol

De Serena halve stokparasol heeft een polyester doek van 170 gr/ m² in de kleur ecru met een stalen stok en baleinen waardoor hij zeer licht is. Je kunt deze dan gemakkelijk verplaatsen en zo meebewegen met de stand van de zon. De stokparasol is gemakkelijk te gebruiken door de draaislinger zodat de halve parasol moeiteloos te openen en te sluiten is. Deze Serena muur parasol wordt verkocht zonder voet, het is raadzaam om een voet van 15 tot 25 kg te gebruiken om hem stevig vast te houden.

De Anzio ronde parasol 3m zal je de hele zomer vergezellen! Geïnstalleerd op jouw terras, balkon,  zwembad of direct in jouw tuin, zal deze ronde 3m parasol de hele zomer bescherming bieden tegen zonnestralen. Je kan zonnebaden, een boek lezen of gewoon veilig alleen of met anderen buiten in de zon genieten zonder bang te hoeven zijn voor verbranding! Eenvoudig en functioneel, deze Anzio 3m ronde parasol is een kleine, tijdloze parasol die goed past bij elk type buitendecoratie. De klassieke en moderne stijl zal je zeker verleiden!