opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Houtstok parasols

Houtstok parasols

Niet alleen vanwege de speciale flair van een houtstok parasol die een echte vakantiestemming verspreidt en doet denken aan warme temperaturen en koele drankjes uit het Caribisch gebied, ook vanwege het natuurlijke karakter zijn houtenstok parasols veel in trek. Ze schitteren vooral in privéruimtes en kunnen zowel op het terras als in de tuin bijzonder sfeer verhogend werken. Je komt ze ook veel tegen op brasseries, beachbars en terrassen restaurants. Wij bieden een grote verscheidenheid van houtstok parasols aan van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig hout zoals teak of ander hardhout.

Rust je houtenstok parasol uit met accessoires

De juiste accessoires kunnen iets aan een parasol toevoegen, een andere blikvanger creëren of gewoon meer comfort bieden. Puur functionele accessoires zijn ook belangrijk, zoals de juiste parasolvoet, parasolhoes of verlichting.

Houtstok parasol beschermhoes

Naast de standaard parasol hoezen leveren wij ook op maat gemaakte beschermhoezen. Parasol hoezen zijn beschikbaar voor bijna elk model en bieden een goede bescherming tegen de verschillende weersinvloeden.

Wij helpen je graag met het kiezen van een houtstok parasol

Op zoek naar een degelijke en sfeervolle houtstok parasol? Bij ons krijg je altijd een kwalitatief hoogwaardig product voor scherpe prijzen.
Kom je er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen je graag verder.
Is een aluminium parasol niet wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals zweefparasols of aluminium parasols.