opc_loader
Filters
€ 105
€ 150
Voorraad

  Houtstok parasols

  Niet alleen vanwege de speciale flair van een houtenstok parasol die een echte vakantiestemming verspreidt en doet denken aan warme temperaturen en koele drankjes uit het Caribisch gebied, ook vanwege het natuurlijke karakter, hebben houtenstok parasols veel volgers. Ze schitteren vooral in de privéruimte en kunnen zowel het terras als de tuin verrijken. Maar ze creëren ook een ontspannen loungesfeer op het terras van een restaurant, brasserie of beachbar. Hier bij Schaduwdoekkeuze.nl vindt u een grote verscheidenheid aan houtstok parasols van hoogwaardige kwaliteit, die zijn gemaakt van hoogwaardige grondstoffen zoals teak of ander hardhout.

  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1

  Rust je houtenstok parasol uit met accessoires

  De juiste accessoires kunnen iets aan een parasol toevoegen, een andere blikvanger creëren of gewoon meer comfort bieden. Puur functionele accessoires zijn echter ook belangrijk, zoals de juiste parasolvoet, parasolhoes of een verlichting.

  Houtstok parasol beschermhoes

  Naast de standaard parasol hoezen kan men ook kiezen voor een op maat beschermhoes voor uw houtstok parasol. Parasolhoezen zijn beschikbaar voor bijna elk model voor een goede bescherming tegen de verschillende weersinvloeden.

  Schaduwdoekkeuze.nl helpt u graag met het kopen van een houtstok parasol

  Ook een degelijk en mooi houtstok parasol kopen, kies dan voor een houtstok parasol. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

  Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

  Is een aluminium parasol niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals zweefparasols of aluminium parasols.