opc_loader

Aluminium parasols

Aluminium parasols heeft u in verschillende formaten van klen naar groot. Kleinere aluminium parasols zijn zeer geschikt voor de kleinere toepassingsgebieden zoals op terrassen, in tuinen of in de commerciële sector. Aan de ene kant combineren de modellen functionaliteit en design, maar aan de andere kant kunnen ze ook overtuigen met het bijbehorende comfort. Hier bij Schaduwdoekkeuze.nl vindt men de meest uiteenlopende vormen en modellen van aluminium parasols, ongeacht het model of het aluminium zweefparsols of klassieke middenstok parasols uit aluminium zijn. Het parasoldoek is meestal gemaakt van hoogwaardig polyester of acryl.

Rust je aluminium parasol uit met accessoires

Een praktische aluminium parasol groot of klein overtuigt al met zijn basisfuncties en ziet er goed uit in de tuin, maar indien nodig kan hij ook worden aangevuld met geschikte accessoires om ons nog meer comfort te bieden. Het Schaduwdoekkeuze.nl assortiment bevat ook een aantal extra's voor bijna elk model: Zoals de betonnen parasolvoeten voor een geschikte en stabiele houvast voor de aluminium parasols. Dit wordt gewaarborgd door een geschikte beton of graniet parasolvoet in klassiek antraciet of zwart. Het aantal kg wat nodig is voor stabilitiet varieert afhankelijk van het parasolmodel.

Schaduwdoekkeuze.nl helpt u graag met het kopen van een aluminium parasol

Ook een degelijk en mooi aluminium parasol kopen, kies dan voor een aluminium parasol. Bij ons krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor de laagste prijs.

Komt u er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen u graag verder.

Is een aluminium parasol niet wat u zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals zweefparasols of houtstok parasols.