opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Aluminium parasols

Aluminium parasols

Aluminium parasols heb je in verschillende formaten, van klein naar groot. Kleinere aluminium parasols zijn zeer geschikt voor de kleinere toepassingsgebieden zoals op terrassen, in tuinen of in de commerciële sector. Aan de ene kant combineren deze modellen functionaliteit en design en aan de andere kant kunnen ze ook overtuigen met het bijbehorende comfort. Wij verkopen de meest uiteenlopende vormen en modellen van aluminium parasols. Zowel aluminium zweefparasols of de klassieke middenstok parasols. Het parasoldoek is meestal gemaakt van hoogwaardig polyester of acryl en hierdoor zeer bestand tegen Nederlandse weerinvloeden.
 

Rust je aluminium parasol uit met accessoires

Een praktische aluminium parasol, groot of klein, overtuigt met al zijn basisfuncties ruimschoots en ziet er goed uit in de tuin. Voor nog meer comfort kan hij worden aangevuld met geschikte accessoires. Ons assortiment bevat vele extra's zoals betonnen of granieten parasolvoeten voor een geschikte en stabiele houvast. Deze zijn verkrijgbaar in klassiek antraciet of zwart. Het aantal kg wat nodig is voor stabiliteit varieert afhankelijk van het model.

Wij helpen je graag met het kopen van een aluminium parasol

Ben je op zoek naar een degelijk en mooi aluminium parasol? Kies dan voor een aluminium parasol. Bij ons krijg je een kwalitatief hoogwaardig product voor een scherpe prijs.
Komt je er niet helemaal uit, neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@schaduwdoekkeuze.nl of via 040 2826082 en onze medewerkers helpen je graag verder.
Is een aluminium parasol niet wat je zoekt? Neem dan eens een kijkje bij onze andere parasols, zoals zweefparasols of houtstok parasols.

Dubbele parasol voor je terras

Een dubbele parasol is onmisbaar op een groot terras zoals bij horeca gelegenheden. Wanneer er behoefte is aan veel schaduw dan wordt vaak voor deze grote aluminium parasol gekozen. De aluminium parasol dubbel heeft een aluminium verstelbare paal met polyester doek. Het geheel heeft een zeer goede kwaliteit voor een interessante prijs. Met de afmeting van 460 cm breedte en 240 cm diepte wordt er veel schaduw gecreëerd voor een grote tuin of loungeset.

Kenmerken van de dubbele stokparasol

De dubbele stokparasol aluminium heeft een stalen stok en baleinen, voorzien van een polyester doek van 180 gr/m² waardoor hij zeer licht is. Hierdoor is hij makkelijk mee te verplaatsen met de stand van de zon. Verkrijgbaar in de kleur antraciet en zand. De stokparasol is gemakkelijk te gebruiken door de draaislinger zodat de aluminium parasol moeiteloos te openen en te sluiten is. Deze Serena muur parasol wordt verkocht zonder voet, het is raadzaam om een voet van 15 tot 25 kg te gebruiken zodat hij stevig verankerd staat op de grond.