opc_loader

Windschermen

Windschermen

Ondanks warm weer kan het in Nederland ineens flink gaan waaien. Een aangenaam terras kan zo ondanks het warme weer ineens ijzig koud worden. Natuurlijk wilt u dit ten alle tijden voorkomen en wilt u gewoon lekker op het terras plaatsnemen. Met windschermen schermt u het terras op een sfeervolle manier af tegen wind. De windschermen zijn modern vormgegeven, waardoor ze niet afdoen aan de uitstraling van uw achtertuin. De schermen zijn zo niet hinderlijk en u kan lekker in uw achtertuin uit de wind zitten. Vooral als u een grote open tuin heeft kunnen de schermen perfect zijn om uit de wind te blijven.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Oprolbare windschermen om even snel op te zetten.

Windschermen zijn ideaal bij een stevige wind, maar we kunnen ons voorstellen dat u niet het hele jaar door met een windscherm wil blijven zitten. U wilt de windscherm er gewoon bij pakken zodra u deze nodig heeft. Met oprolbare windschermen staat uw bescherming tegen de wind er binnen een handomdraai. De oprolbare doeken zijn binnen enkel seconden opgezet zodat u direct uit de wind kan zitten op uw terras. De windschermen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u altijd een passend doek vindt voor in uw tuin.

Duo windschermen voor uw complete terras.

Een windscherm is natuurlijk prachtig, maar uw complete terras is zo nog niet beschermd tegen de wind. Met een duo windscherm bestaat het scherm uit twee delen. Deze delen zijn aan elkaar gekoppeld en kan u als een soort hekwerk rond uw terras zetten. Uw complete terras is zo beschermd tegen de wind en u kan geen last hebben van een zijwind. De duo windschermen nemen amper ruimte in dankzij het eenvoudige oprolsysteem. Zodra de wind weg is rolt u het systeem op en legt u het pakketje terug in de schuur zonder dat het veel ruimte inneemt.

Geef wind geen spel meer met design windschermen.

Met design windschermen geeft u wind geen vrij-spel meer. Uw terras blijft lekker wind vrij en u kan genieten van aangename warmte. Hoe vaak heeft u niet gezegd dat het zonder wind aangenaam warm zou zijn op uw terras? Met deze windschermen hoeft u dit niet meer te zeggen en kan u dit gewoon zelf mogelijk maken.