opc_loader

windscherm

Windscherm op terras geeft meer privacy

Windscherm beschermt tegen wind, inkijk en zon waardoor u meer en langer geniet van uw terras, Door het plaatsen van een windscherm oprolbaar bent u flexibel in bescherming tegen zon en wind. Ook heeft u minder last van inkijk waardoor u geniet van meer privacy. U heeft keuze uit een verticaal of horizontaal windscherm wat men uit kan trekken of op kan rollen. Bij alle windscheremn kan u kiezen uit verschillende stof materialen die ieder zijn eigen voordellen hebben. 

Filters
€ 535
€ 824
Voorraad
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 3 (van de 3 artikelen). Resultaat:1

  Kwalitteit windscherm

  Ieder windscherm oprolbaar wordt door ons op maat gemaakt. Hierdoor bent u niet gebonden aan standaard afmetingen en heeft u dus altijd een passende oplossing. Door de eigen productie staan wij ook garant voor de kwaliteit en worden er uitsluitend de beste materialen gebruikt. Zo worden alle windschermen vervaardigd uit aluminium en rvs onderdelen, alleen de oprolbuis is van gegalvaniseerd metaal. Belangrijke eigenschap van deze onderdelen is dat het windscherm niet gaat roesten en tegen alle weersinvloeden beschermt is. Bij aanschaf van een windscherm bent u voor jaren geholpen en beschermt tegen zon, wind en biedt het u meer privacy!

  Eenvoudige bediening van een windscherm

  Men heeft keuze uit diverse bediening mogelijkheden. Zo kan men bij de meeste windschermen kiezen tussen hand of elektrische bediening. Zowel de handmatige als elektrische beidiening gaan zeer gemakkelijk waardoor een windscherm oprolbaar in iedere afmeting eenvoudig te bedienen is. Of u nu kiest voor wind bescherming met PVC Gaasdoek of het zonwerende Soltis en HDPE materiaal voor de bediening maakt het niet uit.

  Kies het juiste materiaal voor de juiste bescherming

  Voor iedere toepassing is er het juiste en meest geschikte materiaal. Ieder materiaal heeft zijn eigen specifieke voordelen zodat het windscherm voldoet aan uw wensen. De doorkijk is altijd van binnen naar buiten gemeten. Andersom van buiten naar binnen is het bij ieder materiaal overdag 0%. Dit komt omdat men altijd bij een windscherm naar het licht toekijkt. Dus in het donker is het omgekeerd als achter het windscherm een lamp aan is.

  PVC Gaasdoek Soltis 86 HDPE
  Wind 97% 85% 80%
  UV 80% 93% 95%
  Doorkijk(binnen naar buiten) 100% 80% 60%

  Contact

  Heeft u interesse in een windscherm? klik dan hier voor een compleet overzicht van diverse materialen en kleuren. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl