opc_loader

Sunfighters

Het Sunfighters schaduwdoek filtert het zonlicht en beschermt tot 95% tegen UV-straling. De Sunfighter is een schaduwdoek dat eenvoudig op te hangen is aan de bijgeleverde bevestigingsmaterialen. Deze kan het gehele seizoen vanaf maart tot oktober blijven hangen. voor het beste kwaliteit te behouden.

Sunfighters schaduwdoeken zijn van uitstekende kwaliteit. Wanneer u op zoek bent naar een schaduwdoek wat vele jaren mee kan dan bent u bij Sunfighters aan het juiste adres. De zonnezeilen van sunfighters zijn gemaakt om het hele jaar buiten te laten hangen en zijn dus bestand tegen weersinvloeden. Wel adviseren wij om ze 1x per jaar schoon te maken.

Filters
€ 108
€ 389
Merken
Model
Kleur
Gewicht
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Sunfighters schaduwdoek kopen

Het doek is gemaakt van hoogwaardig HDPE gevlochten kunststof weefsel van 280 gram per m2 en duurzaam in gebruik. De Sunfighters is geschikt voor meerdere doeleinden. Overkappen van terrassen, boven het zwembad, dierenverblijf of voor op de camping. Maak uw tuin extra trendy met de Sunfighters doeken. Op alle Sunfighters schaduwdoeken zit 5 jaar garantie!

De zonnedoeken van Sunfighters zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit maakt de Sunfighters erg aantrekkelijk voor elke tuin. Doordat er zoveel verschillende type Sunfighters schaduwdoeken te koop zijn is de kans heel erg groot dat er ook voor uw terras of balkon een juiste maat is. Mocht de juiste vorm of maat er nou niet tussen zitten is er altijd nog de keuze om een doek op maat te laten maken. Hiervoor verwijzen we u om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat teveel in de zon zitten niet goed voor u is, hebben wij stijlvolle, praktische en werkzame Sunfighters schaduwdoeken waarmee u eenvoudig schaduwrijke zitplaatsen kunt creëren. De Sunfighters voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een goed schaduwdoek. Deze doeken zijn eenvoudig te demonteren en op te bergen in de bijgeleverde tas. Onze doeken zijn multifunctioneel te gebruiken. Een schaduwdoek kopen doet u dus bij Schaduwdoekkeuze.nl.

 

Schaduwdoek kopen bij Schaduwdoekkeuze.nl

De doeken van het merk Sunfighters zijn er in waterdoorlatend of waterafstotende doeksoort. De waterdoorlatende schaduwdoeken zijn gemaakt van kunststof HDPE en kunnen meer wind hebben en horizontaal bevestigd worden. De waterafstotende Sunfighters zijn gemaakt van 190gr/m2 polyester en worden op afschot gehangen waardoor ze beschermen tegen een lichte regenbui.