opc_loader

Schaduwdoek Stof HDPE 230gr/m² Ivoor 4m breed

Uw zekerheden bij bestelling van HDPE Ivoor stof per meter via Schaduwdoekkeuze.nl

Model:  Schaduwdoek stof Ivoor

Verzendkosten: Dit product wordt tijdelijk GRATIS verstuurd

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: Voorraad 2-4 werkdagen

Garantie: 5 jaar op UV

Retourtermijn: Niet ivm maatwerk

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

44,47
Lengte
Optie
x
Beschikbaarheid:
 Op voorraad

Schaduwdoek Stof HDPE Ivoor Kopen? Voordelig bij Schaduwdoekkeuze.nl

Met los Schaduwdoek Stof HDPE kunt u zelf een Schaduwdoek ontwerpen. Het Schaduwdoek Stof is een kwaliteit HDPE weerbestendig materiaal van 230gr/m² in de kleur Ivoor. Een maatwerk Schaduwdoek of Harmonicadoek maakt u zeer gemakkelijk door het HDPE Schaduwdoekstof Ivoor met een huishoudelijke naaimachine aan elkaar te stikken. Schaduwdoek stof Ivoor is zeer makkelijk voor het maken van een zonwering voor onder een Pergola, Serre, Terrasoverkapping of ander Object waar geen standaard schaduwdoek past. Naast de zonwerende oplossing is het Schaduwdoekstof Ivoor 230gr/m² ook geschikt voor het maken van een Winddoek op maat maken zodat u geen last heeft van harde wind of inkijk van nieuwschierige buren of voorbijgangers.

Het Schaduwdoek stof HDPE Ivoor 230gr/m² heeft een breedte van 300cm en kan per lengte meter besteld worden. start bestellingen beginnen vanaf 2m lengte. Het Schaduwdoek stof Ivoor 230gr/m² geeft u 95% schaduw en bescherming tegen UV stralen. Daarnaast is het Schaduwdoek stof bestand tegen wind, regen, sneeuw, vorst en schimmels. Hierdoor is het compleet weerbestendig, onderhoudsvrij en 100% rotvrij.

Eigenschappen van Schaduwdoek stof HDPE Ivoor 230gr/m² HDPE:
5 jaar Garantie tegen UV-degradatie
93-95% Schaduw en bescherming tegen UV
Wind-, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
230gr/m²
 Vanaf 2m lengte te bestellen
gewicht p/m 1kg
Kleur Ivoor
Schaduwdoek stof HDPE Ivoor valt buiten het wettelijke retourrecht omdat het opmaat voor u afgesneden wordt.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Onderhoud bij Schaduwdoek stof HDPE:
Schaduwdoek stof heeft geen extra onderhoud nodig buiten het schoonmaken van het vuil wat er eventueel op komt of zit. Het beste kunt u dan het schaduwdoekstof afspuiten met een tuinslang. Wanneer er hardnekkig vuil aanwezig is wat u er niet af kunt spoelen dan mag u een sopje van normaal zeep(geen chemicaliën) met een borstel gebruiken. Schaduwdoekkeuze.nl adviseert om het Schaduwdoekstof nooit in een wasmachine te stoppen.


Met Schaduwdoekstof 230gr/m² maakt u een voordelige zonwering voor een terras, serre, veranda, pergola, terrasoverkapping, kinderspeelplaats, zwembad, carport, vijver, strand, chalet en camping.


Contact:
Heeft u interesse in het Schaduwdoek stof HDPE neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur voor een persoonlijk advies.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: