opc_loader

Nesling schaduwdoeken

Met een Nesling schaduwdoek creëert u ook op de warmste dagen een heerlijk koele schaduwplek. Geen last meer van parasols die kostbare ruimte innemen, het doek hangt u gewoon aan een paal, muur of schutting.

Het schaduwdoek geeft u niet alleen de nodige verkoeling, maar beschermt ook tot wel 95 procent tegen schadelijke Uv-stralen. Zo slaat u twee vliegen in één klap en kunt u zorgeloos buiten zitten.

De Nesling schaduwdoek is gemaakt van hoge kwaliteit polyester. Dit materiaal is niet alleen heel stevig, maar ook makkelijk te reinigen. Daarnaast is het doek schimmelwerend en kunt u hem zelfs het hele zomerseizoen buiten laten hangen. Met vijf jaar garantie staat dit schaduwdoek garant voor jarenlang bescherming tegen de zon!

Het schaduwdoek wordt standaard geleverd zonder bevestigingsmateriaal, maar dit kan optioneel bijbesteld worden.

Het doek wordt geleverd met een duidelijke montage instructie zodat u het doek gemakkelijk kan ophangen. Wij verkopen de beste kwaliteit schaduwdoeken in driehoek of vierkant formaat inclusief bevestigingsmateriaal om het doek strak over uw terras te spannen. Bestel nu voor aantrekkelijke prijzen schaduwdoek van Nesling.

Filters
€ 114
€ 1569
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 28 (van de 28 artikelen). Resultaat:1

  Nesling schaduwdoek bestellen

  Een Nesling schaduwdoek geeft u de keuze: in de zon, of toch liever in de schaduw? Een Nesling schaduwdoek biedt tot 95% bescherming tegen Uv-stralen en geeft verkoeling bij warm weer.

  Nesling schaduwdoeken bieden de perfecte schaduw spot, het doek is vervaardigd uit zeer sterk HDPE-doek. Dit materiaal kan het gehele seizoen buiten blijven is schimmelwerend en beschermt tegen 95% van de schadelijke Uv-straling. Het doek geeft verkoeling en is eenvoudig te reinigen. Gemakkelijk te instaleren. Verkrijgbaar in diverse formaten, vormen en kleuren.

  Bekijk hier ons assortiment van alle Nesling schaduwdoeken. Bent u op zoek naar informatie? Of heeft u bepaalde informatie niet gevonden? Neem dan contact met ons op.