opc_loader

Lamellen overkapping

Een lamellen overkapping is de moderne oplossing voor een terrasoverkapping op maat. Een terrasoverkapping is de laatste jaren in verschillende uitvoeringen op de markt verschenen. Het enige nadeel is dat de overkapping vaak volledig gesloten is. Een gesloten overkapping is fijn in de wintermaanden of als het te warm is in de zon. Maar in het voorjaar wilt u juist graag de eerste zonnestralen meepakken. Met een lamellen overkapping kan u de lamellen open of dicht zetten. Als u graag wilt genieten van de zon zet u de lamellen open en komt de zon op het terras. Wilt u schuilen voor de regen? Dan sluit u de lamellen en is uw dak dicht. De overkapping is zo een multifunctionele oplossing in uw tuin.

Iedere lamellen overkapping wordt op maat gemaakt! Dus bijna iedere afmeting en model is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

Filters
€ 6070
€ 11905
Voorraad
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

  Lamellen overkapping voor verkoeling op uw terras

  Een lamellen overkapping is tevens de ideale oplossing voor verkoeling in de zomermaanden. Warme lucht stijgt omhoog, maar blijft onder uw overkapping hangen als het dak gesloten is. U zit misschien wel in de schaduw, maar u heeft wel het gevoel dat u in een broeikas zit. De lamellen kan u half open zetten, zodat de warme lucht kan ontsnappen. Ondertussen ontstaat er een aangename schaduw op het terras en kan u de verkoeling opzoeken. Het gevoel van verkoeling tijdens de warme zomermaanden is onbetaalbaar. Vooral in combinatie met het prachtige minimalistische design van uw overkapping. U heeft echt een eye-catcher in uw tuin staan waar u van kan genieten.

  Volledig op maat gemaakt van uw terras

  Natuurlijk heeft uw terras geen standaard afmetingen want u heeft deze zelf aangelegd. Gelukkig kunnen wij een lamellen overkapping volledig op maat voor u maken. Aan de hand van de afmetingen van uw terras gaan we voor u aan de slag om de overkapping op maat te maken. Dit doen we volledig op maat van de afmetingen van het terras. Door alles op maat te maken heeft u een unieke eye-catcher waar u nog jaren van kan genieten. We maken hierbij gebruik van de meest duurzame materialen op de markt en het eindresultaat is absoluut een plaatje. Het enige wat u nog hoeft te doen is een bestelling plaatsen in de shop. Wij gaan vervolgens direct met uw bestelling aan de slag om er iets mooi’s van te maken!

  Bestel vandaag nog uw eigen lamellen overkapping op maat in de shop.