opc_loader

Deurluifels zorgen voor extra gastvrijheid.

Helaas valt er met het Nederlandse klimaat regelmatig een plensbui naar beneden. Deurluifels kunnen de ideale oplossing zijn om uw gasten niet in de regen buiten te laten staan. De luifels kunnen boven uw voordeur gemonteerd worden zodat gasten droog kunnen aanbellen. Soms duurt het wel even voordat u bij de voordeur kan komen. Het is dan wel zo prettig dat uw gasten droog staan. Ze krijgen zo geen enorme plensbui op hun hoofd waardoor ze helemaal natgeregend naar binnenkomen. Naar uw gasten toe is dit een gastvrij gebaar. De deurluifels worden lang niet meer alleen aan bedrijven geleverd, maar ook aan particulieren die droog willen overkomen.

Filters
€ 199
€ 400
Voorraad
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

  Deurluifels als overkapping richting uw auto.

  Als u een auto op het pad heeft staan dan kan u vlakbij uw woning parkeren. Alleen u moet misschien vanaf uw auto nog wel twee stappen zetten richting de voordeur. Naast deze stappen moet u nog uw sleutels uit uw zak vissen en het slot opendraaien. Dit kost al snel een paar minuten waardoor u al die tijd in de regen staat. Een deurluifel kan net voldoende overkapping bieden om vanaf uw auto droog naar uw voordeur te stappen en andersom. U komt zo altijd droog over dankzij de luifel boven uw deur.

  Moderne deurluifels uit onze online shop.

  In onze online shop verkopen we uitsluitend moderne deurluifels. De luifels zijn bijna volledig gemaakt uit kristalhelder glas waardoor ze een ruimtelijke uitstraling krijgen. Door het plaatsen van de deurluifels wordt er dus geen schaduw in huis gecreëerd wat een pluspunt kan zijn. Als u een dichte luifel plaatst dan wordt het al snel donker in huis. Vooral als in uw voordeur het enige glaswerk van uw gang zit. In onze online shop kan u kiezen uit verschillende modellen gemaakt van kristalglas in combinatie met gepoedercoated staal. De luifels zijn bijna allemaal voorzien van een geïntegreerde waterafvoer zodat er geen water op het dak blijft staan. Ontdek deze moderne luifels nu zelf in onze online shop.