opc_loader

Flexibel oprolbaar zonnezeil Shadeone

Met het nieuwe Shadedesign Shadeone zonnezeil systeem bent u zeer flexibel in het kiezen tussen schaduw en zon. Bijkomend voordeel van het Shadeone oprolbaar zonnezeil is dat het weerbestendig is. Men kan dus zowel met warmte als regen buiten blijven zitten met een oprolbaar zonnezeil. Shadeone is een combinatie van een zonnezeil en zonnescherm. Door het makkelijk oprol mechanisme rolt u eenvoudig het trendy zonnezeil uit. Vanaf nu hoeft u met het Shadeone zonnezeil geen compromies meer te sluiten. Door een bepaalde zijde lager te monteren creert u de afloop van het water naar 1 punt waardoor er geen water zak ontstaat in het zonnezeil.

Filters
€ 3397
€ 4193
Voorraad
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 9 (van de 9 artikelen). Resultaat:1

  ZEER EENVOUDIG IN GEBRUIK MET EEN HOOGSTAANDE KWALITEIT

  De belangrijkste toepassing voor het Shadeone systeem zijn terrassen, balkons en andere plekken waar men schaduw wenst. U kunt het Shadeone zonnezeil systeem zeer gemakkelijk tegen een muur aan plaatsen waardoor u een luifel achtig geheel krijgt. Door de zeer lichte eenvoudige constructie is het Shadeone zonnezeil zeer gemakkelijk handmatig te bedienen. Maar wilt u van alle gemakken voorzien zijn dan kiest u voor de elektrische bediening eventueel met afstandbediening.

  Eigenschappen:

   Elegante moderne uitstraling

   Optimale zon en regen bescherming

   Gemakelijke en eenvoudige bediening

   Bestand tegen zware regenbuien

   Eenvoudige en snelle installatie

   Kan in iedere omgeving geplaatst worden

   Kan aan ieder wand bevestigd worden(er ontstaat geen hefboom effect zoals bij een knikarmscherm)

  Technische Specificaties:

   Doek Sky Tex waterdicht polyester 270gr/m²

   UV bestendig 98%

   Geanodiseerde aluminium buizen

   Rvs staalkabels met katrol systeem

  Werking

  Het shaDEsign zonwering systeem werkt zeer eenvoudig dmv van een UV bestendig 4mm koord(lengte 12m) of elektro motor. Met het koord laat u het doek uit lopen of trekt u het weer naar binnen, u kunt ook kieze voor een automatisch systeem met afstandbediening(tegen meerprijs).

  Doek

  Het doek is van hoogwaardig Polyester 250gr/m² weefsel weerbestendig materiaal. Het doek wordt om de 2m verlijmd en vanaf 4m breed extra versterkt.

  Heeft u vragen over bovenstaande product, neem dan vrijblijvend contact op met ons op via mail of bel  +31(0)623702129 /  +32(0)498744023