opc_loader

Oprolbaar schaduwdoek boven terras

Oprolbaar schaduwdoek bestreikt een klein of groot oppervlak an uw terras, deze keuze kunt uzelf maken. U bent optimaal beschermd tegen zon en of regen dmv een comfortabel inovatief oprolbaar zonwering systeem. Dankzij het slanke ontwerp past het zich gemakkelijk aan de diverse tuin ontwerpen en is daardoor overal toepasbaar. Door het in en uit rollen van het schaduwdoek bepaalt uzelf wanneer u schaduw nodig heeft of droog wilt zitten wanneer u voor de waterdichte uitvoering kiest. Men heeft keuze uit een handmatig of automatisch systeem. Wanneer men kiest voor een elektrisch oprolbaar schaduwdoek kan er ook een windsensor voorzien worden. Op deze manier rolt het schaduwdoek automatisch in wanneer er harde wind is.

oprolbaar schaduwdoek 1

Download hier de prijslijst Ook zijn er tussen afmetingen mogelijk op aanvraag!

Diverse afmetingen en modellen leverbaar in oprolbare schaduwdoeken

De roestvrijstalen structuur en de nautische materialen zorgen voor een uitstekende functionaliteit en een lichtgewicht ontwerp van het oprolbaar schaduwdoek. Naast de gekozen material van de diverse onderdelen heeft men ook voldoende keuze qua model en afmetingen. Zo kan men kiezen uit diverse opstellingen, er is een compleet vrijstaande opstelling met palen als ook een combinatie van palen met wandbevestiging of volledige muur bevestiging(zie onderaan voor de diverse afbeeldingen). Ieder model behalve het rechthoekige is uitgerust met een ronde diagonale buis waar aan beide zijden een zonnedoek uitrolt. Dankzij de hoge veelzijdigheid is een oprolbaar schaduwdoek de ideale oplossing om zowel elegantie als comfort te bieden in huis, in openbare ruimtes en in commerciële ruimtes (hotels, bars, zwembaden, zeeën, enz.).

oprolbaar schaduwdoek 2

Waarom een oprolbaar schaduwdoek?

  • Essentieel ontwerp
  • Uitstekend bescherming van Rvs tegen water en zout
  • Nautisch afgeleide technologie
  • Alle modellen zijn getest en CE gecertificeerd KLASSE 1 WINDLAAGCERTIFICERING
  • Iedere afmeting mogelijk tot maximaal 7m x 7m of aangepaste afmetingen op aanvraag

oprolbaar schaduwdoek 3

Technische eigenschappen oprolbaar schaduwdoek

  • Rvs in 304 gebeitst en elektrolytisch gepolijst roestvrij staal (masten en consoles); de giek is van geanodiseerd aluminium.
  • Diverse beschikbare stoffen zoals nautisch Dacron-weefsel. Ook verkrijgbaar in waterdichte, met hars gecoate Tempoestestar- en Starlight-stoffen.
  • De stikdraad is gemaakt van gevlochten polyester, behandeld om weerstand te bieden tegen verwering en corrosie.

oprolbaar schaduwdoek 4

Verschillende opstelling mogelijkheden voor oprolbaar schaduwdoek

oprolbaar schaduwdoek met muur bevestigingoprolbaar schaduwdoek met 2 vrijstaande palenoprolbaar schaduwdoek montagemuurbevestiging oprolbaar schaduwdoek