opc_loader

Schaduwdoek waterdicht vierkant op maat

Maak uw eigen schaduwdoek waterdicht vierkant op maat. Het Docril materiaal is volledige waterdicht, dat u beschermt tegen de regen naast het filteren van UV-stralen. Het is gemaakt van een acrylstof met een gewicht van 315gr/m2, heeft het zijn kwaliteit ruimschoots bewezen in het vervaardigen van bootkappen.


 Materiaal: Docril
 Gewicht: 315gr/m²
 97% Uv werend.
 Randafwerking Dubbel gestikt met verstevigingsband rondom
 Waterdicht
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 95% bescherming tegen UV-straling(in West Europa)
 Garantie: 2 jaar

Hierom besteld u uw schaduwdoek waterdicht vierkant op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:
 Levertijd op aanvraag
 Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
 Geen recht van retour ivm maatwerk
 100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze

 Keuze uit diverse 

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd

Wat is een ​​schaduwdoek waterdicht vierkant op maat gemaakt?

Het schaduwdoek waterdicht vierkant op maat gemaakt is een oplossing tegen regen en zon. Het is geen 365 dagen permanente overkapping maar wel de juiste oplossing voor in de maanden van Maart tm September. Het Zonnezeil waterdicht vierkant op maat wordt buiten geïnstalleerd, op een terras, een balkon of in een tuin en creëert een schaduwrijke ruimte beschut tegen de zon en regen. Dit anti-UV schaduwdoek waterdicht op maat is een echte aanwinst en stelt u in staat om veilig van uw buitenruimte te genieten, ook bij een regenbui. Daarbij biedt het ook visueel comfort en reguleert de warmte.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van schaduwdoek waterdicht?

Schaduwdoek waterdicht vierkant op maat heeft veel voordelen waardoor het essentieel is. Het belangrijkste kenmerk is de anti-UV-functie, die u tot 97% beschermt. Daarnaast is het ook waterdicht en beschermt je daarom tegen de regen, mits op de juiste manier gemonteerd. Dankzij het acrylweefsel met een gramgewicht van 315 gr/m2 is het ook gemakkelijk te onderhouden en kan het eenvoudig worden gereinigd met een beetje zeepwater. De waterdichte schaduwdoeken op maat zijn ook een zeer elegante exterieurdecoratie. Beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een zonnezeil is wat bij u stijl past.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Bij een schaduwdoek waterdicht vierkant op maat kan men zelf de grootte bepalen. Daarnaast heeft u ruime keus uit verschillende moderne kleuren. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van uw zonnezeil waterdicht op maat is de bevestiging. Zo kan men zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage volgens de voorschriften.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek waterdicht vierkant op maat

schaduwdoek rechthoek op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Men kan op twee verschillende manieren bepalen hoe een schaduwdoek waterdicht vierkant op maat wordt doorgegeven aan ons. U kunt ons de exacte afmetingen van uw zonnezeil waterdicht vierkant doorgeven. Of u geeft ons de afmetingen door tussen de bevestigingspunten. Bij deze opgave zullen van deze afmetingen de marge aftrekken die nodig is voor het spannen van uw waterdichte schaduwdoek. Ontdek ook de overige modellen waterdichte schaduwdoeken op maat, waarmee uw installatie kan worden voltooid.

De keuze van de juiste kleur

schaduwdoek waterdicht rechthoek op maat docril kleuren
De keuze van de kleur van uw schaduwdoek waterdicht vierkant op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Ieder schaduwdoek waterdicht vierkant op maat is voorzien van een verstevigingsband rondom in de zoom en een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek waterdicht op maat

U heeft keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden om het op maat schaduwdoek waterdicht vierkant te monteren. Belangrijk is dat het schaduwdoek waterdicht volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdicht schaduwdoek op maat een schuine afloop heeft van 30cm per meter diepte en daarbij goed strak gespannen wordt. Hierdoor wordt een juiste regenwater afvoer uitgevoerd en wordt een waterzak voorkomen. Hiervoor hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Om uw zonnezeil waterdicht op maat aan een muur te bevestigen en hierdoor ruimte te besparen kan men kiezen uit diverse muurplaten. Daarnaast heeft men ook keuze uit diverse palen van verschillende materialen zoals, Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium. Een mast voor het bevestigen van het schaduwdoek waterdicht vierkant op maat is ideaal als u het op hoogte wilt installeren en optimaal wilt profiteren van de beschermende eigenschappen.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: