opc_loader

Schaduwdoek waterdicht driehoek op maat

Maak uw eigen schaduwdoek waterdicht driehoek op maat. Het Recasens Recsystem materiaal is volledige waterdicht en beschermt tegen UV-stralen. Kies voor een flexibel schaduwdoek overkapping.

Hierom besteld u uw schaduwdoek waterdicht driehoek op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:
 Bestel direct bij de specialist uit eigen atelier!
 Compleet geleverd inclusief bevestigingsmateriaal
 Levertijd op aanvraag, 3-4 wkn
 Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
 Geen recht van retour ivm maatwerk
 100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze
 Keuze uit diverse vooraf betaalmethoden 

Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Wat is een ​​schaduwdoek waterdicht driehoek op maat gemaakt?

Het schaduwdoek waterdicht driehoek op maat gemaakt is een oplossing tegen regen en zon. Het is geen 365 dagen permanente overkapping maar wel de juiste oplossing voor in de maanden van Maart tm September. Het Zonnezeil waterdicht driehoek op maat wordt buiten geïnstalleerd, op een terras, een balkon of in een tuin en creëert een schaduwrijke ruimte beschut tegen de zon en regen. Dit anti-UV schaduwdoek waterdicht op maat is een echte aanwinst en stelt u in staat om veilig van uw buitenruimte te genieten, ook bij een regenbui. Daarbij biedt het ook visueel comfort en reguleert de warmte.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van schaduwdoek waterdicht?

Schaduwdoek waterdicht driehoek op maat heeft veel voordelen waardoor het essentieel is. Het belangrijkste kenmerk is de waterdichtheid in combinatie met de anti-UV-functie. Hierdoor is men beschermt tegen de regen, mits op de juiste manier gemonteerd. Dankzij het 100% acrylweefsel met een gewicht van 315 gr/m2 is het ook gemakkelijk te onderhouden en kan het eenvoudig worden gereinigd met een beetje zeepwater. De waterdichte schaduwdoeken op maat zijn ook een zeer elegante exterieur decoratie. Beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een zonnezeil is wat bij u stijl past.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Bij een schaduwdoek waterdicht driehoek op maat kan men zelf de grootte bepalen. Daarnaast heeft u ruime keus uit verschillende moderne kleuren. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van uw zonnezeil waterdicht op maat is de bevestiging. Zo kan men zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage volgens de voorschriften.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek waterdicht driehoek op maat

schaduwdoek driehoek op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Men kan op twee verschillende manieren bepalen hoe een schaduwdoek waterdicht driehoek op maat wordt doorgegeven aan ons. U kunt ons de exacte afmetingen van uw zonnezeil waterdicht driehoek doorgeven. Of u geeft ons de afmetingen door tussen de bevestigingspunten. Bij deze opgave zullen van deze afmetingen de marge aftrekken die nodig is voor het spannen van uw driehoekige waterdichte schaduwdoek. Ontdek ook de overige modellen waterdichte schaduwdoeken op maat, waarmee uw installatie kan worden voltooid.

De keuze van de juiste kleur

Polyester

Solartex waterdicht schaduwdoek

Acryl Docril

Acryl Recasystem

Recsystem standaard kleuren wd schaduwdoek

De keuze van de kleur van uw schaduwdoek waterdicht driehoek op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Ieder schaduwdoek waterdicht driehoek op maat is voorzien van een verstevigingsband rondom in de zoom en een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek waterdicht op maat

U heeft keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden om het op maat schaduwdoek waterdicht driehoek te monteren. Belangrijk is dat het schaduwdoek waterdicht volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdicht schaduwdoek op maat een schuine afloop heeft van 30cm per meter diepte en daarbij goed strak gespannen wordt. Hierdoor wordt een juiste regenwater afvoer uitgevoerd en wordt een waterzak voorkomen. Hiervoor hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Om uw zonnezeil waterdicht op maat aan een muur te bevestigen en hierdoor ruimte te besparen kan men kiezen uit diverse muurplaten. Daarnaast heeft men ook keuze uit diverse palen van verschillende materialen zoals, Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium. Een mast voor het bevestigen van het schaduwdoek waterdicht driehoek op maat is ideaal als u het op hoogte wilt installeren en optimaal wilt profiteren van de beschermende eigenschappen.

Hoe informeer ik naar de prijs?

U bent geïnteresseerd in een maatwerk schaduwdoek waterdicht driehoek? hiervoor kunt u op 2 manieren informeren.

1) U vraagt de offerte aan en tijdens de aanvraag krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: