opc_loader
Filters
Modellen 
Functie 
Materiaal 
Gewicht 

Een grote verscheidenheid aan Winddoeken

Winddoeken zijn in verschillende modellen, afmetingen en kleuren leverbaar. Het onderlinge verschil zit vooral in verschillende doorkijk percentages van 0% tot 30 % en hoogte. Afhankelijk van de gewenste doorkijk cq privacy van de opening en hoogte is het mogelijk om het juiste model, kleur en afmetingen te kiezen.

Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 13 (van de 13 artikelen). Resultaat:1

Winddoeken op maat

Alle winddoeken worden standaard op maat afgesneden tot een maximale lengte van 25m in de verschillende hoogtes 1 m t/m 2 m. Heb je liever ene compleet afgewerkt winddoek dan wordt deze voorzien van een polythyleen band rondom met daarin zeilogen. Natuurlijk is dit steviger en exclusiever dan een standaard afgesneden winddoek. De tuin is namelijk het eerste dat bezoekers bewonderen als ze bij je thuis komen. Onze selectie winddoeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren om de esthetische kant te verbeteren. Onder de meest voorkomende tinten vind je zwart, donkergroen, antraciet, grijs of boomschors privacyschermen.

Waar worden winddoeken voor gebruikt?

Zoals de naam al doet vermoeden, stelt het winddoek je in staat om een ​​scheidingswand te plaatsen om op die manier de wind te breken waardoor er meer genoten kan worden van tuin, terras of balkon, en er geen last meer is van tocht. Daarnaast dienen winddoeken ervoor om het uitzicht te breken waardoor er meer privacy is, hierdoor is het een praktische tuindecoratie of ​​scheidingswand. Geplaatst tegen een hekwerk cq tuinhek camoufleert het je effectief tegen de blik van nieuwsgierige buren en / of voorbijgangers.