opc_loader

winddoek, privacydoek maatwerkWind privacydoek bestellen

Wind privacydoek bestellen

Wind en Zicht schermen gemaakt van zonnedoek zijn een moderne vorm van tuin bescherming. U creëert hierdoor een beschutte windvrije zithoek in uw tuin waardoor u al vroeg in het voorjaar kunt genieten van de lente zon. Ook worden de Privacy doeken regelmatig gebruikt als moderne tuinafscheiding of schuttingdoek. Door de dichtheid van de weving is er geen inkijk mogelijkheid maar oogt het wel zeer ruimtelijk. U kunt het Privacy Winddoek op vele manieren bevestigen zowel horizontaal, verticaal als diagonaal.

Winddoek komt op vanaf €10,75 per m² inclusief Btw en verzending. Iedere afmeting is mogelijk

winddoek met ronde zeilogen

Inbegrepen bij Winddoek model zijn het volgende:
* Materiaal 180gr/m², 230gr/m², 285gr/m² HDPE materiaal 95% Uv-werend of 280gr/m² Gaasdoek wat 90% Winddicht is. Alle materialen zijn leverbaar in diverse verschillende kleuren.
* Winddoek is standaard voorzien van ronde zeilogen om de 50cm, maar deze kunnen ook om de 25cm of andere specifieke afstand.
* Het materiaal is rondom volledig afgewerkt met PE Band
* U kunt voor de bevestiging van een Winddoek oa kiezen uit Bungee Ball elastieken, Tyraps, Stormfix en andere mogelijkheden
* Eenmalige toeslag €25,00
* Er kan altijd een tolarantie van een centimeter per zijde zitten. Dit komt door de rek van het doek.

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

Privacydoek komt op vanaf €25,75 per m² inclusief Btw en verzending. Iedere afmeting is mogelijk

privacydoek maatwerk

Inbegrepen bij Privacydoek model zijn het volgende:
* Materiaal 180gr/m², 230gr/m², 285gr/m² HDPE materiaal 95% Uv-werend of 280gr/m² Gaasdoek wat 90% Winddicht is. Alle materialen zijn leverbaar in diverse verschillende kleuren.
* Privacydoek is standaard voorzien van ovale zeilogen om de 50cm, maar deze kunnen ook om de 25cm of andere specifieke afstand.
* Het materiaal is rondom volledig afgewerkt met PE Band
* U kunt voor de bevestiging van een Privacydoek oa kiezen uit Patentbeugels, Bungee Ball elastieken, Tyraps, Stormfix en andere mogelijkheden
* Eenmalige toeslag €25,00

Laat ons direct uw juiste prijs berekenen

LANGER EN VEILIGER MET EEN SCHADUWDOEK

De zon is een belangrijk onderdeel van ons leven en vitaliteit. Men bedoelt, echter niet alleen vreugde en goed humeur, maar ook gevaarlijke UV-stralen. De materialen van onze schaduwdoeken filteren deze schadelijke straling en bieden bescherming tegen de zon naar Australië Standaard (UPF) normen en een hoge schaduw factor.

De UPF geeft aan hoe lang de gebruiker van zon beschermende textiel (schaduwdoek) in de zon kan zitten zonder dat de huid een beschadiging oploopt. De berekening is de zelfbescherming tijd van de huid, die sterk kan variëren afhankelijk van het huidtype. Mensen met een zeer lichte huid hebben bijv. een natuurlijke zelfbescherming van ongeveer 10 minuten. Gaat iemand met een lichte huid langer onbeschermend in de zon dan 10min dan loopt u het risico een gevaarlijke zonnebrand. Met bescherming van onze Zonnedoeken kan men het verblijf in de zon verlengen met een veelvoud (bijvoorbeeld, UPF 20, de twintigvoudige toename) zonder risico van beschadiging van de huid.

Kleuren 285gr/m² HDPE:

schaduwdoeken maatwerk kleuren

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Levertijd bedraagt 2-3 weken.

LET OP! Wanneer u een maatwerk winddoek of privacydoek besteld kan dit niet geretourneerd worden en vervalt het wettelijke herroepingsrecht.

Prijsofferte aanvragen schaduwdoek maatwerk
Door een divers aan mogelijkheden is het enkel mogelijk een prijsopgave via email te sturen met nadrukkelijke en duidelijke vermelding van de door u gewenste afmeting(lxb).