opc_loader

maatwerk wavesail

Maatwerk Wavesails zijn de flexibele zonwering oplossing

Wavesails maatwerk zijn de ideale zonwerende oplossing om buiten op uw terras te genieten van de zomerse dagen en avonden en bieden u een hoge bescherming tegen de zonestralen. Vanaf nu is het mogelijk om ook een voordelig maatwerk wavesail te laten maken. In het atelier wordt voor u uit het 230gr/m² HDPE schaduwdoek een maatwerk wavesail naar eigen afmeting samengesteld. Het 230gr/m² HDPE materiaal is leverbaar in de kleuren Ivoor/Ecru, Zand, Antraciet, Grijs, Zwart en Wit.

Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

Flexible bescherming tegen zon door maatwerk harmonicadoeken

Een maatwerk wavesail is de oplossing om onder of voor diverse doeleinden te eenvoudig te monteren. Zo wordt een maatwerk harmonicadoek zoals ze ook genoemd worden ideaal voor onder een glazen dak van een veranda of serre om de warmte buiten te houden. Of als u een pergola in de tuin heeft staan kunt u deze met een maatwerk harmonicadoek tijdelijk dicht maken zodat u beschermt bent tegen de zon. Met een maatwerk harmonicadoek heeft u dus een zeer felexible zonwering die u zelf open en dicht kunt schuiven.

wavesail maatwerk

Het functioneren van maatwerk wavesails

De Maatwerk Wavesails functioneren door over strak gespannen staalkabels heen en weer te schuiven dmv een katrolsysteem. Afhankelijk van de breedte van de maatwerk harmonicadoeken worden staaldraden gespannen, dit varieert van 2,3,4 of 5 kabels. Door de staalkabels te spannen tussen 2 vaste bevestinging punten kan men het maatwerk wavesail open en dicht schuiven. Om te zorgen dat de maatwerk harmonicadoeken niet door gaan hangen worden in de tunnels van de plooien aluminium buisjes geschoven over de breedte als extra versteviging aan het wavesail.

Kenmerken Maatwerk Wavesails

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze De maatwerk wavesails zijn voorzien van ogen over de breedte

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze De onderlinge vouwen(lamellen) hebben een afmeting van 40-50cm afhankelijk van materiaal doek

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Voor meer stabiliteiet zijn de doeken voorzien van ronde aluminiuma buisjes

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Bij ingetrokken wavesail hangt het doek 25-30cm onder de staalkabel uit

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Geen maximale breedte van het doek

Algemeen:
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd is afhankelijk van diverse factoren vandaar kunt u het beste vooraf informeren.

INFORMEER HIER NAAR UW MAATWERK WAVESAIL PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Let wel op! Maatwerk Wavesails kunnen niet geruild of geretourneerd worden en gaat in productie na betaling van de factuur.