opc_loader

Schaduwdoek trapeze op maat

Maak uw eigen schaduwdoek trapeze op maat, kies het juiste materiaal, bepaal de  afmetingen en kies uw kleur. Een waterdoorlatend schaduwdoek op maat past dus perfect in uw tuin of op het terras als permanente zonwering.
 Materiaal: HDPE
 Gewicht: 285gr/m²
 95% Uv werend.
 Randafwerking Dubbel gestikt met verstevigingsband rondom
 Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 95% bescherming tegen UV-straling(in West Europa)
 Garantie: 2 jaar

Hierom besteld u uw schaduwdoek trapeze op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:
 Levertijd op aanvraag
 Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
 Geen recht van retour ivm maatwerk
 100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze

 Keuze uit diverse 

Doek Kleuren
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending (Afhankelijk van voorraad):
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Waarom een ​​schaduwdoek trapeze op maat gemaakt kiezen?

Het schaduwdoek trapeze op maat gemaakt is een echte aanwinst voor uw terras of tuin. Door zich perfect aan uw configuratie aan te passen, dekt deze nauwkeurig uw buitenruimte af en biedt u direct een schaduwgebied. Dit trapeze schaduwdoek filtert tot 97% van de UV-stralen en beschermt u dus effectief tegen de zon. Het is ook rotbestendig en behandeld tegen vlekken, die het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijken.

Waterdichte of opengewerkte schaduwdoeken trapeze op maat?

Onder de bestaande soorten schaduwdoeken op maat vindt u waterdichte en waterdoorlatende schaduwdoeken. Waterdichte zonnezeilen trapeze op maat laten, zoals hun naam al aangeeft, geen druppel water door. Deze worden vervaardigd uit Docril stof bekend uit de Nautic, hier worden oa bootkappen van gemaakt. De waterdoorlatende schaduwdoeken trapeze op maat zijn gemaakt van het originele HDPE materiaal. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel. De stofkeuze hangt af van het gebruik dat u van uw schaduwdoek wilt maken.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een schaduwdoek trapeze op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als schaduw plek. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt zonnedoek. Daarnaast heeft u keuze uit trendy kleuren waarvan er altijd wel een perfect bij uw terras of tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van uw zonnedoek is de bevestiging. Zo kan men zelf het juiste bevestigingssysteem kiezen voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een schaduwdoek trapeze op maat

schaduwdoek trapeze op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. U geeft aan ons de NETTO DOEKMAAT door. Dit is de afmeting tussen de bevestigingspunten(muur & palen) MINUS DE AFTREK VAN DE SPANRUIMTE!

De keuze van de juiste kleur

schaduwdoek op maat kleuren
De keuze van de kleur van uw schaduwdoek trapeze op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Afhankelijk van het gekozen model schaduwdoek waterdoorlatend of waterdicht zal het aantal aangeboden kleuren niet hetzelfde zijn. Ieder schaduwdoek op maat is voorzien van een Rvs D-ring op de hoeken voor een eenvoudige installatie.

Schaduwdoek ongelijkzijdig op maat eigenschappen:

 Materiaal: HDPE
 Gewicht: 285gr/m²
 Schaduwdoek met gecurvde zijden rondom
 Randafwerking Dubbel gestikt voorzien van Rvs D-ringen op de hoeken.
 Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 95% bescherming tegen UV-straling(in West Europa)
 Garantie: 2 jaar

Wand- of mastbevestiging voor schaduwdoek op maat

U heeft keuze uit verschillende bevestigingsmogelijkheden om het op maat schaduwdoek trapeze te monteren. Belangrijk is dat het schaduwdoek volgens de montage voorschriften gemonteerd wordt. Hierbij is belangrijk dat een waterdoorlatend schaduwdoek op maat goed strak gespannen wordt. Hiervoor hebben wij diverse Rvs bevestigingsmaterialen, zoals spanners en katrolsystemen. Om uw zonnedoek aan een muur te bevestigen en hierdoor ruimte te besparen kan men kiezen uit diverse muurplaten. Daarnaast heeft men ook keuze uit diverse palen van verschillende materialen zoals, Douglas hout, Rvs, Metaal en Aluminium. Een mast voor het bevestigen van het zonnedoek is ideaal als u het op hoogte wilt installeren en optimaal wilt profiteren van de beschermende eigenschappen.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: