opc_loader

Harmonicadoek waterdicht op maat

Maak uw eigen harmonicadoek waterdicht op maat, kies het juiste materiaal zoals Docril. Bepaal de afmetingen en kies uw kleur. Een waterdicht harmonicadoek op maat is volledig waterdicht en daardoor zeer geschikt als flexibele overkapping in uw tuin of op het terras. U bepaalt zelf wanneer u in de zon of beschermd tegen de regen wilt zitten.
 Materiaal: Docril
 Gewicht: 315gr/m²
 97% Uv werend.
 Randafwerking Dubbel gestikt
 Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de doorgegeven maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 97% bescherming tegen UV-straling(in West Europa)
 Garantie: 2 jaar

Hierom besteld u uw harmonicadoek waterdciht op maat bij Schaduwdoekkeuze.nl:
 Levertijd op aanvraag
 Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
 Geen recht van retour ivm maatwerk
 100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze

 Keuze uit diverse 

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd

Waarom een ​​harmonicadoek waterdicht op maat kiezen?

Het harmonicadoek waterdicht op maat is een echte aanwinst voor uw terras, balkon, pergola of tuin om ook bij een regenbui buiten te kunnen blijven zitten. U bepaalt immers zelf wanneer u droog of in de zon wilt zitten, natuurlijk kunt u het harmonicadoek ook als schaduwgordijn gebruiken. Het harmonicadoek waterdicht op maat dekt nauwkeurig uw buitenruimte af waardoor er in gesloten stand een overkapping ontstaat. Dit harmonicadoek filtert tot 97% van de UV-stralen en beschermt u dus effectief tegen de zon en andere weersinvloeden. Het docril materiaal is ook rotbestendig en behandeld tegen vlekken, waardoor het onderhoud aanzienlijk vergemakkelijkt.

Waterdichte of opengewerkte wavesails op maat?

Onder de bestaande soorten harmonicadoeken waterdicht op maat en waterdoorlatende wavesails vindt u modellen in verschillende kleuren. Harmonicadoeken waterdicht op maat laten, zoals hun naam al aangeeft, geen druppel water door. Deze worden vervaardigd uit Docril stof bekend uit de Nautic, hier worden oa bootkappen van gemaakt. De waterdoorlatende wavesail op maat zijn gemaakt van het originele HDPE materiaal en beschermen u perfect tegen de Uv. Dit is een micro-geperforeerd polyethyleen weefsel. De stofkeuze hangt af van het gebruik dat u van uw harmonicadoek wilt maken.

Hoe kies je je eigen schaduwstof?

Een harmonicadoek waterdicht op maat is een echte aanwinst voor de tuin of terras als overdekt terras. Men kan zelf de grootte bepalen bij een speciaal op maat gemaakt harmonicadoek. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende trendy kleuren van Docril waarvan er altijd wel een perfect bij uw terras of tuin past. Misschien wel het belangrijkste voor een optimaal plezier te beleven van uw harmonicadoek waterdicht is de bevestiging. Zo wordt er voor iedere afmeting het juiste bevestigingssysteem samengesteld, voor een perfecte en veilige montage.

Neem de afmetingen voor een harmonicadoek waterdicht op maat

Op maat gemaakt kent bijna geen grenzen. Men kan op twee verschillende manieren bepalen hoe een harmonicadoek waterdicht op maat wordt doorgegeven aan ons. U kunt ons de exacte afmetingen van uw harmonicadoek op maat doorgeven. Of u geeft ons de afmetingen door tussen de bevestigingspunten. Bij deze opgave zullen van deze afmetingen de marge aftrekken die nodig is voor het monteren van uw harmonicadoek waterdicht op maat.

De keuze van de juiste kleur

harmonicadoek waterdicht op maat docril kleuren
De keuze van de kleur van uw harmonicadoek waterdicht op maat is een belangrijk criterium. De kleur bepaalt inderdaad de stijl van uw buitenruimte. Ieder harmonicadoek op maat is voorzien van een dubbel gestikte zoom rondom met daarin de Rvs zeilogen voor een eenvoudige installatie. Raadpleeg de handleiding op de website voor een juiste montage van uw harmonicadoek.

Prijzen enkel alleen de complete set bevestigingsmaterialen bestaande uit staalkabels, katrolset en aluminium roedes:
Tot Breedte 300cm €185,70
Tot Breedte 400cm €308,77
Tot Breedte 500cm €377,94
Tot Breedte 600cm €447,11
Heeft u een langere lengte nodig dan 5m? Dan worden de bevestigingsmaterialen los berekend.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Laatst bekeken items