opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Maatwerk verandazeilen

Maatwerk verandazeilen hebben een zeer zuinig en uiterst eenvoudige manier om uw uw buitenplezier ’s avonds te verlengen. Schaduwdoekkeuze.nl geeft uw buitenruimte een stijlvol en uniek concept, vanwege onze verandazeilen op maat gemaakt. Ze bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en de schadelijke uv-straling tegen een bescheiden prijs.

Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. Buitenleven is het mooiste wat er is. Het weer laat dit echter niet altijd toe. Om uw veranda nog meer gebruiksmogelijkheden te geven levert Schaduwdoekkeuze.nl op maat gemaakte verandazeilen en elektrische verandazeilen waarmee u uw veranda naar wens helemaal kunt afsluiten voor weer en wind.

Voordelen van maatwerk verandazeilen:

  • Blokkade door de schadelijke uv-stralen van de zon;
  • Helpt de buitentemperatuur te regelen met koele schaduw;
  • Economisch, veel goedkoper dan een vaste structuur bouwen;
  • Maakt uw buitenverblijf, meer uitnodigend voor uw gasten;
  • Verkrijgbaar in vele maten en kleuren om uit te kiezen;
  • Gebruik over zwembaden, vijvers, planten, dekken en veranda's om hun seizoenen te verlengen;
  • Vestigt de aandacht met de kleuren en ontwerpen in commerciële en winkelgebieden;
  • Eenvoudig te verwijderen en te installeren, vooral voor het neerhalen in de wintermaanden.

Maatwerk verandazeilen zijn zeer eenvoudig te installeren; ze kunnen worden bevestigd aan huizen, bomen of vrijstaande stalen palen of houten palen. Ze kunnen worden verbonden met een huis of tussen gebouwen met de juiste tools. In een open gebied moeten ze worden ondersteund door houten palen of stalen pijpen die zijn ingebed in betonnen funderingen, en ze kunnen het hele jaar door worden overgelaten of eenvoudig worden verwijderd voor seizoensgebonden gebruik.

De verandazeilen van Schaduwdoekkeuze.nl zorgen ervoor dat u langer kunt genieten van het buitenleven en vergroten tegelijkertijd uw woonruimte op een stijlvolle manier. Kom langs in onze showroom. Als u benieuwd bent naar onze verandazeilen heten we u van harte welkom in onze showroom te Knegsel. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. Kom gerust langs om onze verandadoeken op maat en andere producten te bekijken.