opc_loader

waterdichte harmonicadoeken op maat

Harmonicadoeken waterdicht op maat als overkapping

Harmonicadoeken waterdicht op maat geven u bescherming tegen regen en zon en is dus zeer geschikt als tijdelijke of permanente overkapping. Het voordeel van waterdichte harmonicadoeken op maat is dat u flexibel bent in de maatvoering. U bent dus niet meer gebonden aan standaard afmetingen en is er altijd een oplossing voor de juiste bescherming bij goed en slecht weer. Het waterdicht materiaal van Harmonicadoeken op maat is leverbaar in Docril 315gr/m² en Sattler Suntropic 235gr/m² materiaal wat leverbaar is in meerdere kleuren(zie afbeelding). Voor een waterdicht harmonicadoek adviseren wij om het Sattler materiaal te nemen. Het Sattler Suntropic materiaal is soepeler dan Docril waardoor het mooier en makkelijker valt in de plooien. Qua waterdichtheid zit er tussen zowel Sattler Suntropic als Docril geen verschil. Docril is vooral bekend uit de watersport doordat het veelvuldig gebruikt wordt voor het maken van bootkappen,

De juiste kwaliteit stof voor waterdichte harmonicadoeken op maat

Door de dichte structuur van het waterdichte materiaal kan het water bij een waterdicht maatwerk harmonicadoek niet er doorheen. Hierdoor kunt u met een gerust hart buiten blijven zitten bij een regenbui maar natuurlijk ook bij felle zonneschijn want ook het waterdichte materiaal van de harmonicadoeken biedt u bescherming tegen de schadelijke Uv zonnestralen. Daarnaast zijn de waterdichte harmonicadoeken op maat ook de ideale oplossing om uw tuin of loungeset te beshermen tegen water en vuil. Vanaf nu is het met een Harmonicadoek op maat zelfs mogelijk om u uitgebreide tuin of lounge kussenset gewoon in de loungeset te laten liggen, dus geen gesjouw meer met 12 of 24 delige kussenset.

De juiste montage voor een waterdicht harmonicadoek op maat

Belangrijk bij waterdichte harmonicadoeken op maat is de montage. Door de dichte structuur van het materiaal kan bij een hevige regenbui het water in de plooien van het harmonicadoek blijven staan. Hierdoor kunnen de waterdichte harmonicadoeken gaan doorhangen wat niet bevordelijk is voor de staalkabels. Daarom is het belangriojk dat u bij de maatwerk waterdichte harmonicadoeken de staalkabels onderling op verschillende hoogtes monteert. Hierdoor loopt het harmonicdoek schuin af waardoor het water uit de plooien kan lopen.

Eigenschappen waterdichte harmonicadoeken op maat:

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Dichte structuur voor optimale bescherming

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Aflopende montage voor voldoende water afloop

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Iedere afmeting leverbaar

wavesail voordeel schaduwdoekkeuze Eenvoudige en snelle montage voor een overkapping

Kleuren voor waterdicht Docril 315gr/m²:

harmonicadoeken waterdicht op maat kleuren

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal. 

Prijs berekening Docril 315gr/m² materiaal:
tot 6m² €62,00 p/m²
tot 8m² €57,50 p/m²
tot 10m² €55,00 p/m²
tot 15m² €51,75 p/m²
tot 18m² €48,50 p/m²
tot 20m² €44,00 p/m²
Meer dan 20m² €43,00 p/m²

Prijzen complete set bevestigingsmaterialen bestaande uit staalkabels, katrolset en aluminium roedes:
Tot Breedte 300cm €185,70
Tot Breedte 400cm €308,77
Tot Breedte 500cm €377,94
Tot Breedte 600cm €447,11
Heeft u een langere lengte nodig dan 5m? Dan worden de bevestigingsmaterialen los berekend.

Algemeen:
* Eenmalige kosten €25,00 per bestelling
* Er kan altijd een kleine afwijking in de opgegeven afmeting zitten.
* Levertijd bedraagt maximaal 3 weken na bestelling.

INFORMEER HIER NAAR UW WATERDICHT HARMONICADOEK OP MAAT PRIJS EN U ONTVANGT BINNEN 12 UUR DE DEFINITIEVE PRIJS

Let wel op! Maatwerk kan niet geruild of geretourneerd worden en gaat in productie na betaling van de factuur.

Contact
Heeft u vragen of wilt u een Waterdicht Harmonicadoek op maat bestellen? klik dan hier voor meer persoonlijke informatie of een directe nauwkeurige prijsopgave van Harmonicadoeken maatwerk. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.