opc_loader

Soliday oprolbaar schaduwdoek

Soliday handbediend of automatisch oprolbaar schaduwdoek of zonnezeil

Soliday europese producent van design oprolbaar schaduwdoek systemen in zowel handbediend als elektrisch bediening. Soliday staat bekend om de hoogwaardige innovatieve afwerking en uitstraling van haar schaduwdoek zonwering oplossingen. Hierdoor is het geen enkel probleem om zowel schaduwdoeken als waterdichte zonnezeilen tot een oppervlakte van 85m² handbediend op te rollen. Voor toepassingen waar handbediening niet mogelijk is kunt u een "All Weather" Soliday zonnedoek elektrisch laten op rollen. Door het persoonlijk ontwerp van een oprolbaar schaduwdoek.

 Innovative zonwering boven uw terras

 Persoonlijke schaduwplek door eigen ontwerp

soliday automatisch oprolbaar zonnezeil

Techniek anno 2015 voor zonwering

Door gebruik te maken van licht gewicht hoogwardige materialen zoals Austronet/Austrosail met Rvs is de bediening van een Soliday M zonnezeil of Soliday CS schaduwdoek zeer eenvoudig.  U bepaalt zowel met een handbediiend als automatische Soliday schaduwdoek hoeveel schaduw u op uw terras wenst. Staat de zon hoog of laag dat is geen enkel probleem met een simpele handeling kunt u het Soliday zonwering systeem aanpassen. Het is geen enkel probleem om het Soliday zonwering systeem het gehele jaar buiten te laten staan, ook in uit gerolde toestand kan het Soliday M of CS schaduwdoek systeem redelijk veel wind cq storm hebben door de extra auto-releaseklem.

 Wanneer u Comfort en design hoog in het vaandel heeft staan.

 Beschutting tegen afkoeling in de avonden en Uv straling overdag

Soliday hoogte instelling schaduwdoeken

Het iedeale oprolbaar schaduwdoek

Met het Soliday M en CS zonwering systeem kunt u kiezen voor een geheel vrijstande zonwering of een wandbevestiging. De centrale buis waar het Soliday schaduwdoek zich aan oprolt wordt bevestigd tussen de Rvs palen of aan de gevel. Om een zo nauwkeurig mogelijk zonnedoek op uw terras te plaatsen worden eerst de eventuele Rvs masten en muurbevstiging geplaatst alvorens het zonnezeil wordt ingemeten. Hiermee ontstaat voor u de optimale schaduw moeglijkheid in combinatie met een verbluffend design en uitstraling.

bevestiging van oprolbaar soliday zonnedoek

 

MAAK EEN IN MEET AFSPRAAK VOOR UW SOLIDAY OPROLBAAR SCHADUWDOEK 

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een oprolbaar schaduwdoek in laten meten? klik dan hier voor meer persoonlijke informatie of een directe nauwkeurige prijsopgave van Soliday automatische oprolbare zonnedoeken. U kunt ons ook bereiken via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl of kom vrijbvlijvend langs in onze showroom van Di tm Za tussen 10:00 - 17:00 uur(zonder het maken van een afspraak) voor een persoonlijk advies.