opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Afdak boven de deur

Onze deurluifels zijn ideaal voor een afdak boven de deur. Goed bestendig tegen extreme weersomstandigheden en hebben weinig onderhoud nodig na installatie.

Ons uitgebreide assortiment deurluifels en overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan alle eisen te voldoen.

Met jarenlange ervaring in het leveren van deurluifels, hebben we geconstateerd dat alle deurluifels van Schaduwdoekkeuze.nl de omgevingsverandering die we doorstaan kan verdragen en dat het slechts een simpele doek met water nodig heeft om weer helemaal schoon te krijgen.

Het kiezen van de juiste luifel uit ons uitgebreide assortiment is eenvoudig omdat al onze producten van dezelfde hoge standaard zijn. In feite is het enige verschil tussen elk van de producten de stijl en de maat.

Onze luifels van glas zijn er in een enorme keuze aan maten, zodat u het product kunt afstemmen op uw specifieke eigendom. De deurluifels zijn zeer makkelijk en eenvoudig te monteren waardoor het een ideaal Doe-het-zelf product is van hoogwaardige kwaliteit. Door de kwaliteit van de deur is deze bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals een hagelbui of pak sneeuw, maar is ook beschermt tegen schadelijke Uv stralingen. De deur afdak wordt compleet inclusief bevestiging materialen om de deurluifel boven de voordeur of achterdeur te monteren.

Gebruik een luifel in een stijl of kleur die bij uw interieur past om uzelf te beschermen tegen zware regen of zon wanneer u uw huis binnenkomt of verlaat. Met stijlvolle alternatieven op onze site kunt u gemakkelijk uw sleutels pakken en boodschappentassen neerleggen, terwijl u bij de ingang beschermt tegen fel zonlicht of een zware regenbui.

Zijn luifels bestand tegen zware sneeuwval?

Een luifel boven de deur is gemaakt van sterke materialen zoals metaal of glasvezelversterkt polyester, dus hij kan het gewicht van zware sneeuw aan. Die gemaakt met glasvezelversterkt polyester zijn brandvertragend, UV-bestendig en gemakkelijk te repareren, terwijl ze aan het einde van hun levensduur recyclebaar zijn.

Hoe lang mag uw luifel zijn?

De beschikbare luifels hebben soms een modulair ontwerp, waardoor u de lengte gemakkelijk kunt aanpassen aan de ruimte die u heeft, zodat de projectie van uw luifel van uw muur wat breder kan zijn. Door de natuurlijke ronding van deze luifels kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd door regen, terwijl ze ervoor zorgen dat er geen water bovenop komt. We bieden deurluifels in diverse maten. Deze standaardmaten zorgen ervoor dat we bijna altijd wel een juiste luifel op voorraad.


Een luifel kan worden gemonteerd met andere luifels om dakluifels te creëren voor uw fietsen, motoren of tuinhuisjes. Op sommige moderne deurkappen worden roestvaste aluminium eindstrips geplaatst om hun levensduur te verlengen.

Helpt een luifel bij isolatie?

Veel mensen bestellen een luifel omdat deze hun voordeur beschermt tegen de slechtste weersomstandigheden. Op warme dagen blokkeren luifels direct zonlicht om uw huis te raken, zodat uw huis natuurlijk koel blijft en u bespaart op airconditioning.

Bij het afwerken van de voordeur kan het toevoegen van een luifel een extra toevoeging zijn. Geprezen als een van de beste en eenvoudigste manieren om stijl toe te voegen bij de voordeur of achterdeur. Een handige aanvulling op een voor- of zijdeur, luifels zijn er om u te beschermen tegen regen, sneeuw, ijzel, ongeacht het weer dat u tegenkomt bij het verlaten van uw huis. Steeds populairder in Nederland, aangezien de weersomstandigheden.