opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Deuroverkapping voor een droge entree bij uw woning.

Helaas valt de regen in Nederland regelmatig met bakken naar beneden. Een mooie oplossing hiervoor is het plaatsen van een deuroverkapping. De overkapping kan bescherming bieden tegen de regen. Bij de voordeur kunnen gasten nu gerust aanbellen zonder dat ze nat worden. Een droge entree is geen enkel probleem meer dankzij deze eenvoudige oplossing. Binnen een handomdraai heeft u een droog overkomen voor uw gasten. Ze kunnen nu droog voor de deur blijven wachten terwijl u naar de voordeur loopt. Uiteraard heeft u zelf ook profijt van een droge entree. Zo kan u voor de deur op uw gemak uw sleutels zoeken of de deur van het slot draaien zonder dat u nat wordt.

Deuroverkapping bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Nederland kan soms best een extreem landje zijn. In een week tijd kunnen verschillende extreme weersomstandigheden voorbij komen. Van een flinke sneeuwbui tot een hagelbui en extreme regenval. De deuroverkappingen in ons assortiment zijn van Europese topkwaliteit. Dit wil zeggen dat de deuroverkapping bestand is tegen de extreme weersomstandigheden die we soms tegenkomen. Daarnaast beschermd een deurluifel automatisch uw deur en kozijn tegen de schadelijke UV stralingen. Zo blijft bijvoorbeeld de lak van uw verf langer mooi. U kan de deuroverkapping zowel bij uw voordeur als achterdeur monteren.

Moderne deuroverkapping verkrijgbaar in verschillende designs.

In ons assortiment hebben we eigenlijk alleen moderne deuroverkappingen. De overkappingen zijn gemaakt van staal met een poedercoating zodat deze niet gaat roesten. De deuroverkapping is vekrijgbaar in verschillende afmetingen zodat we altijd de juiste maat in ons assortiment hebben voor boven uw voordeur. Gelukkig zijn de meeste voordeuren een standaard afmeting waardoor er altijd wel een passend design voor u bij zit. De meeste overkappingen zijn ook voorzien van een geïntegreerde regengoot zodat de regen netjes wordt afgevoerd.

Kijk ook bij:

Deurluifels

Schaduwdoeken

Zonnezeilen

Wavesails

Buitengordijnen