opc_loader

Deurluifels

Wat is er fijner dan droog uw huis binnen stappen? vanaf nu kan dat probleemloos met een ruime keus in deurluifels voor boven uw voordeur of achterdeur. Deurluifels geven een ideale bescherming tegen regen, zon, sneeuw en overige weersinvloeden. Daarnaast wordt een deurluifel momenteel steeds vaker toegepast als droge rook plek. Er kan namelijk ook een infrarood verwarmingslamp onder gemonteerd worden dat men zowel droog als warm buiten kan roken.

Kwaliteit deurluifels

De meeste deurluifels hebben een polycrbonaat platen dak of een helderen glazen dak, waardoor u helder doorheen kunt kijken. Het voordeel van een deurluifel met polycarbonaat dak is dat deze ook nog een zon Uv bescherming biedt. Het plaatsen van de deurluifels is zeer eenvoudig en gemakkelijk zelf te doen. Bij iedere deurluifel zit een uitgebreide handleiding met tekening waardoor het monteren geen probleem is.

Waar moet u op letten bij aanschaf van een deurluifel

Wij weten door onze jarenlange ervaring in de verkoop van deurluifels precies welke model of afmeting het beste bij u past. Hierdoor kunnen we u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de aanschaf van een kwalitatief goede deurluifel.

Contact

Heeft u interesse in de deurluifels? klik dan hier voor een compleet overzicht van modellen en afmetingen. Heeft u nog vragen over eventuele afmetingen, kleuren of bevestiging neem dan contact met ons op via Tel: +31(0)40 2826082 of Email info@schaduwdoekkeuze.nl