opc_loader
Filters
€ 801
€ 802
Voorraad

  Knikarmschermen - de goedkope en efficiënte bescherming tegen zon en privacy

  Knikarmschermen zijn ideaal als u op zoek bent naar een betrouwbare en langdurige oplossing voor passende zonwering en privacybescherming op uw balkon of terras. Naast de hoge functionaliteit en betrouwbaarheid overtuigen de knikarmschermen vooral door hun uitstekende prijs-prestatieverhouding. Zo krijgt u voor weinig geld een luifel die aan al uw wensen voldoet en waar u lang plezier van zult hebben. Met onze knikarmschermen heeft u de keuze uit verschillende series, die allemaal verschillen in kleine eigenschappen, zodat er voor iedere smaak wel iets te vinden is.

  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

  Koop een knikarmscherm

  Welke knikarmscherm u moet kopen, hangt af van de volgende factoren.

  1. Is de stof beschermd, b.v. door een overstek aan het dak of u kiest liever voor het afdekkap over de luifel als regenbeschermingsdak of volledig gesloten zoals cassettescherm. Dan heb je je type al geselecteerd.

  2. Wat is de ideale breedte en diepte? zie tabel

  3. Lijkt het formaat eenvoudig te bedienen met een slinger of neem ik liever de motor of nog comfortabeler met afstandsbediening of via een geautomatiseerd weerstation.

  4. Bevestig ik het aan de muur, plafond of spanten?

  5. Er is een grote verscheidenheid aan gekleurde weerbestendige luifeldoeken die waterdicht en ook in uni kleur leverbaar zijn. Koop nu uw kwaliteit kinkarmscherm voor een lage prijs in de online shop.

  De beginner: open knikarmscherm met waterdichte doek

  Als u geen overdekte ruimte heeft voor uw open knikarmluifel, raden we in ieder geval een bovenkap aan die het luifeldoek beschermt tegen vuil zoals vogelpoep en regen. Zonder beschermkap wordt deze categorie een "open knikarmscherm" genoemd. Er zijn regenkappen verkrijgbaar die passen bij de frame kleur van uw knikarmscherm of die individueel kunnen worden aangepast aan de kleur van de gevel, waardoor de knikarmluifel nauwelijks zichtbaar is. De luifel is eenvoudig te installeren en kan ook achteraf worden gemonteerd. Als vuistregel geldt: hoe dikker het aluminium, hoe minder het uitzakt

  De meest populaire kinkarmschermen zijn de halfcassetteschermen

  Knikarmschermen met beschermkap bevinden zich in het middelste prijssegment. Ze zien er open uit, maar het doek is perfect beschermd door een bovenkap wanneer het is ingetrokken. De hogere prijs komt ook tot uiting in de kwaliteit. De buisvormige knikarmluifels zijn dus ontworpen om eeuwig mee te gaan. Maar onze ervaring is dat de kwaliteitsnormen voor de gebruikte materialen zorgen ook in de loop van de jaren voor een soepele functionaliteit.

  Handig: volledige gesloten cassetteschermen

  De klassieker onder de knikarmschermen zijn rondom beschermde cassetteschermen. Deze zijn verkrijgbaar in modellen en design. Volledig gesloten cassetteschermen bevinden zich in het hogere prijssegment, maar maken ook indruk met hun geteste topkwaliteit. De windstabiliteit, brandveiligheidsnormen en UV-bestendigheid zijn gedocumenteerd en gecertificeerd door een onafhankelijk testinstituut. Bij ons vind men een volledig assortiment knikarm cassetteschermen tegen eerlijke prijzen.