opc_loader
Filters
€ 0
€ 0
Voorraad

  verandazonwering

  Verandazonwering nobel en elegant voor uw terras

  Verandazonweringen bieden perfecte zonwering voor veranda, serre of terrasoverkapping, wij raden de geselecteerde en windvaste veranda zonweringen in diverse modellen aan. Deze onderscheiden zich van andere zonwering systemen in hun ontwerp en robuustheid. Naast bescherming tegen de zon dienen ze ook vaak als regen- en windbescherming. Verandazonwering systemen nemen toe in steeds meer verschillende modellen. Dit komt omdat dit type zonwerin bijzonder nobel is en de tuin tot een absolute blikvanger kan maken. Met een verandazonwering kan de tuin al snel een bijzondere wellness-oase worden. Omdat de elegantie van deze zonwering niet te overtreffen is. Maar ze zijn niet alleen stijlvol, ze bieden ook ideale bescherming tegen zon en regen.

  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 1 (van de 1 artikelen). Resultaat:1

  Wat maakt de pergola-zonwering zo bijzonder?

  De verandazonwering kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder hoge duurzaamheid. Daarom onderscheidt hij zich zo sterk van andere zonwering. Bovendien is dit type pergola zonwering zeer individueel en kan het worden gebruikt als vrijstaande pergola luifel. Terwijl bijvoorbeeld cassette-luifels altijd aan de muur of het balkon van het huis moeten worden bevestigd, kan de pergola zonwering ook eenvoudig vrijstaand worden geplaatst. Zo heeft de verandazonwering niet alleen maximale stabiliteit, maar kan hij ook een optimale spanning van het verandadoek hebben doordat hij een geïntegreerd mechanisme op de langsliggers heeft dat de spanning in elke positie vasthoudt. Een ander groot voordeel is de afmeting van de veranda. Omdat dit op maat gemaakt kan worden, wat het vooral interessant maakt voor de horeca.

  De technologie van de verandazonwering

  De verandazonwering heeft een heel bijzondere constructie en onderscheidt zich daarmee duidelijk van de andere zonweringen. Het is praktisch een pergola en zonwering cq luifel in één. De constructie is gebaseerd op een vrijstaande overkapping, die is afgedekt met een verandadoek. Het pergola frame is meestal gemaakt van aluminium of hout. Het geïntegreerde mechanisme in de liggers zorgt ervoor dat het verandadoek altijd perfect uitgerekt is. Afhankelijk van het model verandazonwering systeem u kiest kan men bij een vrijstaande pergola-zonwering kiezen voor een motor bediening eenvoudig met de radiografische afstandsbediening waardoor het doek in- en uitgeschoven wordt.