opc_loader
Filters
€ 6070
€ 11905
Voorraad

  Lamellenoverkapping

  Een lamellenoverkapping is de moderne oplossing voor een terrasoverkapping op maat. Een terrasoverkapping is de laatste jaren in verschillende uitvoeringen op de markt verschenen. Het enige nadeel is dat de overkapping vaak volledig gesloten is. Een gesloten overkapping is fijn in de wintermaanden of als het te warm is in de zon. Maar in het voorjaar wilt u juist graag de eerste zonnestralen meepakken. Met een lamellendak kunt u de lamellen kantelen waardoor ze open of dicht komen te staan. Als u graag wilt genieten van de zon zet u de lamellen open waarna de zonnestralen door het lamellendak op het terras schijnen. Wilt u schuilen voor een plotselinge regenbui? dan sluit u de lamellen en is uw dak dicht. De lamellenoverkapping is op die manier een multifunctionele oplossing in uw tuin.

  Iedere lamellenoverkapping wordt op maat gemaakt! Dus bijna iedere afmeting en model is mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden.

  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1

  Lamellendak voor verkoeling op uw terras

  Een lamellendak is tevens de ideale oplossing voor verkoeling in de zomermaanden. Warme lucht stijgt omhoog, maar blijft onder uw lamellenoverkapping hangen als het kantelbare dak gesloten is. U zit misschien wel in de schaduw, maar u heeft wel het gevoel dat u in een broeikas zit. De lamellen kan u halfopen zetten, zodat de warme lucht kan ontsnappen. Ondertussen ontstaat er een aangename schaduw op het terras en kan u de verkoeling opzoeken. Het gevoel van verkoeling tijdens de warme zomermaanden is onbetaalbaar. Vooral in combinatie met het prachtige minimalistische design van uw louvredak. U heeft echt een eyecatcher in uw tuin staan waar u van kan genieten.

  Lamellenoverkapping volledig op maat gemaakt

  Natuurlijk heeft uw terras geen standaard afmetingen, want u heeft deze zelf aangelegd. Gelukkig kunnen wij een lamellenoverkapping volledig op maat voor u maken. Aan de hand van de afmetingen van uw terras gaan we voor u aan de slag om het lamellendak op maat te maken. Dit doen we volledig op maat van de afmetingen van het terras. Door alles op maat te maken heeft u een unieke eyecatcher waar u nog jaren van kan genieten. We maken hierbij gebruik van de meest duurzame materialen op de markt en het eindresultaat is absoluut een plaatje. Het enige wat u nog hoeft te doen is een bestelling plaatsen in de shop. Wij gaan vervolgens direct met uw bestelling aan de slag om er iets mooi’ van te maken! Bestel vandaag nog uw eigen louvredak op maat in de shop. De ervaring is geweldig. U kunt zo plaatsnemen in uw lounge en uitkijken op een schaduwrijk terras. Het is de ideale combinatie tussen zonlicht en frisse lucht. Het euforisch design van een lamellenoverkapping is al een reden om voor Schaduwdoekkeuze.nl te kiezen.

  Lamellenoverkapping eenvoudig te plaatsen

  Een lamellenoverkapping is in de praktijk een super oplossing met een flexibele inzet en plaatsing mogelijkheden. Zoals een zeer praktische manier waarop de lamellen van stand verwisselen. Buiten het feit dat het een mooi en uniek design is voor uw huis, is het ook een geometrisch patroon dat een aanbouw sterk maakt. Kiest u enkel voor levering en gaat uzelf aan de slag met de montage van het lamellendak, dan krijgt u natuurlijk uitgebreid en deskundig advies.