opc_loader

Zip screen 300

Artikelnr: Unirol 100 Z Climax

Hierom besteld u uw Screen bij Schaduwdoekkeuze.nl:
schaduwdoekkeuze voordeel teken Niet op voorraad ivm maatwerk. levertijd van 15 werkdagen
schaduwdoekkeuze voordeel teken Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
schaduwdoekkeuze voordeel teken Geen recht van retour ivm maatwerk
schaduwdoekkeuze.nl voordeel teken 100% Veilig winkelen Webwinkel Keurmerk

schaduwdoekkeuze voordeel teken Keuze uit diverse

711,48
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Kleur ombouw
Bediening
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Zip screen 300 als alternatieve manier van schaduw

Textielschaduwmaatregelen zijn trendy. En terecht: een zogenaamd zipscreen 300 combineert zon- en privacybescherming met een strakke, moderne uitstraling en een hoog gebruiksgemak. De aantrekkelijke zip screen 300 is bijzonder geschikt voor raamoppervlakken waar rolluiken en jaloezieën niet gewenst of mogelijk zijn. Of voor een zon- windbescherming bij een overkapping. Een zipscreen 300 is daarom een zeer goed alternatief voor conventionele zonwering en privacy maatregelen. Door de buitenmontage voor het raam of veranda zijn geen grote constructieve maatregelen nodig. Een zipscreen kan daarom achteraf zeer goed worden aangebracht als zon- en privacybescherming.

Zip screen 300 voor terrasoverkappingen

Omdat het hightech textiel Mermet Satiné 5500, Serge Ferrari 92 en Serge Ferrari 86 van een zipscreen 300 speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis, kunnen zipscreens ook tegen de opening van een terrasoverkappingen worden gemonteerd. Hier biedt de innovatieve verticale zonwering optimale zonbescherming zonder volledige verduistering. De flexibele afmetingen van een zip screen kunnen individueel worden aangepast aan elke terrasoverkapping. Terrasoverkappingen kunnen dus niet alleen boven op het dak worden verduisterd, maar dus ook aan de zijkanten en aan de voorzijde bij laagstaande zon.

Zipscreen 300 als zon, privacy en insectenbescherming

Zipscreen 300 is ontworpen voor grote en kleine openingen. Het ultramoderne, rechtlijnige uiterlijk van een zipscreen 300 met ritssluitingen is het resultaat van de combinatie van een strak en kreukvrij uitgerekt hightech doek aan de buitenkant van het raam. Het ingenieuze systeem is gebaseerd op een gelaste ritssluiting, die het doek strak houdt en tegelijkertijd een hoge windstabiliteit biedt. Het is een innovatief ontwikkeld screen waarbij de ritssluiting in de geleiderail door een speciaal kunststof inzetstuk loopt. Deze drijft op zijn beurt in schuimrubberen stroken zodat windbelastingen veerkrachtig kunnen worden opgevangen. De buitengewone gladheid van het zip screen 300 dat wordt bediend door een moderne elektrische motor, kan ook worden toegeschreven aan deze intelligente constructie. Dit creëert een verticale schaduw van het zipscreen met een strakke uitstraling zonder opening tussen de stof en de geleiderail. Deze intelligente constructie van het zipscreen 300 heeft nog een ander voordeel: het zipscreen-systeem is volledig gesloten dankzij de zijritssluiting en de stabiele, dicht geweven stof van de stoffen. En zo dicht dat er zelfs geen vliegen of muggen binnen kunnen komen. Het zip screen 300 biedt niet alleen een efficiënte zonwering, maar ook een zeer effectieve bescherming tegen insecten.

Bescherming tegen de zon door hightech stof

Een hoogwaardige zipscreen 300 bestaat uit fijne en tegelijk robuuste hightech stof zoals het standaard meegeleverde Mermet Satiné 5500, Serge Ferrari 92 of Serge Ferrari 86. Dit zorgt voor maximale functionaliteit voor bescherming tegen de zon en tegelijkertijd voor een huiselijke, aantrekkelijke sfeer. Als een stijlvol alternatief voor conventionele verduisterings- en zonweringsmaatregelen zoals rolluiken, rolluiken of jaloezieën, voldoet een zip screen 300 zelfs aan de hoogste ontwerpvereisten. Visueel past een zipscreen 300 met zijn waardevolle en aanpasbare ontwerp harmonieus in elke woonomgeving. Daarnaast is er de handige functionaliteit van een zip screen 300, het voorkomt zonneschijn en daarmee de verwarming van binnenruimtes. Tegelijkertijd opent een zipscreen 300 het zicht naar buiten en zorgt het voor een subtiele lichtinval. Hoewel er geen volledige black-out is, is privacy gegarandeerd van buiten naar binnen. Bovendien zorgen de uitstekende zonwerende eigenschappen van het zipscreen voor een permanent aangenaam leefklimaat. De zonnestralen worden gereflecteerd door het geïntegreerde speciale doek. Als gevolg hiervan daalt de binnentemperatuur, zelfs in de zomer.

Kenmerken

 • Professionele zonwering voor glasoppervlakken, veranda's en terrasoverkappingen
 • Installatie op de gevel of direct op het raam
 • Beschermt het interieur tegen oververhitting
 • Bediening via motor of afstandsbediening

Technische eigenschappen:

 • Met cassette ombouw 100x100 mm
 • Afmeting geleiders 49x38 mm
 • Cassette kleuren antraciet, licht grijs en wit(zie afbeelding)
 • Onderhoudsvrij materiaal
 • Weerbestendig materiaal
 • Verschillende materialen (Mermet, Soltis en Acryl)
 • Kleuren doek zie links in tekst.

Zip screen 100 tekening schaduwdoekkeuze.nl

Keuze kleuren profielen en cassette

screen 100 kleuren schaduwdoekkeuze.nl

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: