opc_loader

Transparante screen tot 400cm

Artikelnr: A01415

Hierom besteld u uw transparante screen tot 400cm breed bij Schaduwdoekkeuze.nl:
Bestel direct bij de specialist!
Levertijd op aanvraag, 3-4 wkn
Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
Geen recht van retour ivm maatwerk
100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze
Keuze uit diverse vooraf betaalmethoden

Bestel & Prijs informatie
Kies de hoogte afmeting binnen de marge die u wenst in combinatie met de bediening. Let wel op wanneer u een bediening kiest dat de overige bediening systemen op GEEN staan!

1.533,31
Prijs hoogte afm. handbediend
Prijs hoogte afm. draaistang
Prijs hoogte afm. elektrisch
Prijs hoogte afm. afstandbedien.
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Transparante screen tot 400cm breed

U zoekt een smalle afsluiting voor uw overkapping maar wilt toch het zicht naar uw tuin blijven behouden! Kies dan voor een Transparante screen tot 400cm breed. Transparante screens zijn een volledig gesloten systeem met casette en zijgeleiders voorzien van een kristal helder raamzeil. Uniek van het Transoarante screen is dat het raamzeil volledig in de zijgeleiders loopt zoals bij een zipscreen gebruikelijk is. Of u het screen nu handmatig of elektrisch bediend het functioneert altijd volledig probleemloos in ieder jaargetijden.

Eenvoudig gebruiksgemak bij handmatige bediening

Transparante screen tot 400cm breed heeft een nieuwe handmatige bediening. U trekt namelijk het raamzeil aan het onder profiel soepel naar beneden. Door de veer die in de bovenbuis gemonteerd zit loopt het raamscreen weer soepel vanzelf omhoog. Dus ook de handbediening is een gedeeltelijk automatisch systeem maar dan zonder elektriciteit. Naast deze zeer functionele bediening is er ook de normale handmatige bediening dmv een draaistang waarmee u het scherm naar beneden en boven draait. Wilt u meer luxe dan kiest u voor de elektrische bediening dmv een schakelaar of afstandsbediening.

Samenstelling Transparante screens

Transparante screen tot 400cm breed bestaat uit aluminium zijprofielen, cassette en doorzichtig Crystal plus zeil. De aluminium profielen zijn in verschillende RAL kleuren verkrijgbaar, waardoor ze perfect aansluiten bij de terrasoverkapping of veranda. Ook qua bevestigingsmogelijkheden heeft men de keuze tussen op of in de dag van de terras overkapping, met daarbij nog de mogelijkheid van zelfdragend, of vaste bevestiging. De buis waar het doorzichtige raamzeil over opgerold zit is verborgen in een cassette. Op deze manier is het mooi weg gewerkt maar vooral beschermd tegen vuil en weersinvloeden.

Geniet buiten en toch binnen met een transparante screen oplossing

Een transparante screen tot 400cm breed zorgt dus voor een volledige afsluiting van de overkapping waardoor u het hele jaar een extra ruimte ter beschikking heeft. Deze ruimte wordt vaak gebruikt voor feestjes of als chill ruimte voor u kinderen. Maar ook dat u zelf meer kunt genieten van uw tuin in voor- en najaar. Kiest u ook voor een verwarmingsysteem elektrisch, gas of hout dan is de overkapping het gehele jaar op een heerlijk temperatuur en creëert u door het raamscreen een buitenkamer.

Montage mogelijkheden:

screen montage

Eigenschappen:

Materiaal zeil: Crystal plus
Materiaal profielen: Aluminium
100% windreductie
100% doorzichtig
> Windkracht 10
Diverse RAL kleuren
De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
Garantie: 2 jaar
Keurmerk norm: EN13561
Bediening d.m.v. handmatig, draaistang of elektrisch
Valt buiten het wettelijke retourrecht i.v.m. maatwerk.

Hoe bestel of informeer ik naar de prijs van tussen afmeting?

U wilt een transparante screen tot 400cm en de afmeting is niet breder dan 4m, dan zijn hiervoor 2 manieren.

1) U bestelt deze afmeting tot een breedte van 400cm in het winkelmandje. Tijdens het bestel en afreken proces krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting, in prijs maakt dat niet uit want u betaald nooit meer dan de prijs die vermeld staat.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt..

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: