opc_loader

Windbreekgaas gordijn 300cm

Windbreekgaas gordijn 300cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

332,62
Hoogte Afmeting
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

Windbreekgaas gordijn 300cm

Plaats een Windbreekgaas gordijn 300cm voor uw overkapping en u geniet langer en meer van uw tuin en het buitenleven. Het Windbreekgaas gordijn zorgt ervoor dat u ten alle tijden uit de wind zit in uw terrasoverkapping. Windbreekgaas gordijnen hebben het grote voordeel dat u toch nog compleet 100% naar buiten kunt kijken. Het is echter wel zo dat u niet met iedere kleur van een Windbreekgaas 100% naar buiten kijkt, het meeste en natuurlijke zicht heeft u met een zwart windbreekgaas gordijn 300cm . Windbreekgaas gordijnen beschermen u echter niet tegen zon en warmte wel tegen wind en regen. Voor bescherming tegen zon kunt u beter kiezen voor een buitengordijn 300cmdan een Windbreekgaas gordijn. Om het comfort onder uw overkapping nog meer te veraangenamen kunt u voor een terrasverwarming kiezen zoals een Tuinkachel, Elektrische terrasheater of Bio-ethanol haard. De warmte wordt door Het Windbreekgaas gordijn 300cm compleet vastgehouden onder uw overkapping zodat u ook tijdens een frisse zomeravond kunt blijven genieten.

Maatwerk in Windbreekgaas gordijnen is onze specialiteit!

Schaduwdoekkeuze.nl is gespecialiseerd in maatwerk. Hierdoor maken wij het Windbreekgaas gordijn 300cm precies op maat zoals u het wenst. U bent dus totaal niet gebonden aan een standaard afmeting van het Winbreek gaas gordijn. Om voor u een indictie te geven hebben we per 5cm beginnend bij 190cm en eindigend bij 300cm een indicatieprijs. Deze is enkel bedoeld om u een idee te geven, maar mocht u een andere afmeting wensen zowel in breedte als hoogte dan is dit mogelijk.

Geniet langer in uw overkapping met een Windbreekgaas gordijn 300cm

Het Windbreekgaas gordijn 300cm kunt u in de overkapping monteren, dus er onder tegen aan. Maar u kan het ook tegen uw terrasoverkapping aan de binnen- of buitenkant monteren met speciale wandsteunen. Hier dient u wel rekening te houden met de hoogte afmeting. Want wanneer u het windbreekgaas gordijn in de overkapping monteert moet u de 4cm van de rail in mindering brengen op de hoogte maat van het gordijn. Bevestigd u het Windbreekgaas gordijn 300cm tegen uw terrasoverkapping aan dan bent u vrij op welke hoogte u de rail bevestigd. De rollers zitten bij Windbreekgaas gordijnen altijd direct op het gordijn gemonteerd, u heeft dus geen ruimte tussen onderkant rail en bovenkant windbreek gaas gordijn waar wind doorheen kan.

Kwaliteit van het Windbreekgaas gordijn 300cm

Windbreekgaas gordijnen zijn gemaakt van PVC 280gr/m2; materiaal. Het 280gr/m2; Windbreek gaas heeft de eigenschap dat het 97% van de wind tegen houdt. Een daarbij belangrijk aspect is dat u door het Windbreekgaas gordijn 300cm in de kleur zwart 100% vrij naar buiten kijkt zonder enkele zicht belemmering. Een Windbreekgaas gordijn is dus een zeer goed alternatief voor een PVC zeil doek waar u meestal een opgesloten gevoel van heeft. Het complete Windbreekgaas gordijn 300cm schuift zeer gemakkelijk van links naar rechts door de rollers die in de metalen rail geleiden.

Kies de juiste uitvoering van uw Windbreekgaas gordijn 300cm:

Windbreekgaas gordijn met rollers.
Zowel links als rechts ovale ogen, tourniquets, tenax.

Windbreekgaas gordijn met rollers.
1 Zijkant ovale ogen, tourniquets, tenax, 1 Zijkant caravanrail
windbreekgaas gordijn 200cm ovale ogen en rollers op de band windbreekgaas gordijn 200cm caravanrail en rollers op de band

Conclusie!
Een Windbreekgaas gordijn 300cm is dus een ideaal alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand onder uw terrasoverkapping. Met het aanschaffen van Windbreekgaas gordijnen bepaalt u zelf wanneer u gesloten of open wilt genieten van uw tuin en terras. Ook wanneer het Windbreekgaas gordijn 300cm dicht is kunt u toch vanuit de overkapping uw tuin inkijken doordat het een open structuur heeft. Windbreekgaas gordijnen hebben vele voordelen ten opzichte van een zeilgordijn, rolgordijn, harmonicawand of verandazeil.

Eigenschappen:
Materiaal: 250gr/m2; PVC
Kleur: Zwart
97% windreductie
100% doorzichtig
80-85% Schaduw en bescherming tegen UV
Afwerking zijkanten dmv pp band.
De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie
Rail 24mm verzinkt metaal
Rollers 24mm verzinkt
PVC Windbreekgaas valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Bestel procedure van maatwerk Windbreekgaas gordijnen:
Winbreekgaas gordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het kiezen van de juiste hoogte vindt u in de optie lijst voorbeelden om met iedere keer een verschil van 5cm. Het is geen probleem om een willekeurig Windbreekgaas gordijn afmeting te produceren alles wordt op maat gemaakt. Stuur uw aanvraag via email naar Schaduwdoekkeuze.nl en wij rekenen deze precies voor uw uit. Zoekt u dus de perfecte zonwering voor onder uw overkapping dan bent u bij Schaduwdoekkeuze.nl aan het juiste adres met diverse oplossingen voor uw probleem.

Retour procedure:
Windbreekgaas gordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van Winbreekgaas gordijn 300cm kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: