opc_loader

Serregordijn 450cm

Serregordijn 450cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

404,45
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Doorzichtig venster
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

Serregordijn 450cm

Serregordijn 450cm zorgt voor de ideale afsluiting van uw terrasoverkapping of sfeer in uw serre. Door het gebruik van een Serregordijn 450cm verlengt u het gebruik van uw serre bij frissere momenten. Serregordijnen staan bekend om hun winddichtheid en Uv bescherming. Waar een glazen pui het nadeel heeft dat de zon nog altijd hinderlijk in de serre schijnt en het daardoor zeer warm wordt. Geeft een Serregordijn bescherming tegen het zonlicht en warmte. Op deze manier is het nog altijd aangenaam vertoeven in de serre zowel wanneer het zomer is maar ook zeker in de lente en herfst.

Serregordijnen worden op maat gemaakt

Ieder Serregordijn wordt apart in ons atelier op maat gemaakt. Zo heeft u de mogelijkheid om een voor uw specifiek Serregordijn wat aan uw wensen voldoet te laten maken. Zo heeft u de keuze in iedere gewenste hoogte afmeting bij een Serre gordijn 450cm. Ook kunt u de doorzichtige raamfolie afmeting aanpassen aan uw wensen met een maximum van 140cm. Stel uw eigen Serre gordijn met een breedte van 450cm dus helemaal zelf samen.

Bevestiging van het Serregordijn 450cm in of aan uw serre

U kunt namelijk kiezen voor bevestiging in de opening van uw serre of tegen de opening. Het kiezen van de juiste bevestiging is zowel belangrijk voor de breedte als hoogte maat bij een Serregordijn 450cm. Bij Serregordijnen worden altijd de rollers die in de rail geleiden direct op het Serregordijn 450cm om de 50cm bevestigd. Op deze manier sluit het Serre gordijn 450cm direct aan op de schuifrail en is er geen tussenruimte.

Samenstelling van Serregordijn 450cm:
Serregordijn 450cm is samengesteld uit 285gr/m² HDPE materiaal wat 95% bescherming tegen Uv geeft en 80% winddicht is. In combinatie met PVC raamfolie wat 100% doorzichtig is. Met deze 2 materialen heeft u dus een ideaal Serregordijn wat zowel zonwerend is alsook de mogelijkheid bied om in koudere periode van de serre overkapping te genieten. Ook heeft u door de 140cm hoge raamfolie 100% zicht naar buiten waardoor u geen opgesloten gevoel heeft in uw serre.

Serregordijn HDPE met raam en rollers.
Zowel links als rechts ovale ogen, tourniquets, tenax.

Serregordijn HDPE met raam en rollers.
1 Zijkant ovale ogen, tourniquets, tenax, 1 Zijkant caravanrail
serregordijn met raam 200cm ovale ogen en rollers op de band serregordijn met raam 200cm caravanrail en rollers op de band

Conclusie!
Een Serregordijn van 450cm is dus een ideaal alternatief voor een dure glazen schuif of harmonica wand in uw Serre. Met Serregordijnen bepaalt u zelf wanneer u gesloten of open wilt genieten van uw tuin en terras. Ook wanneer het Serregordijn 450cm gesloten is kunt u toch vanuit de overkapping uw tuin inkijken door de raamfolie.

Eigenschappen:
 68-93% Schaduw en bescherming tegen UV
 90% Windreductie -, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
 Gewicht 285gr/m²
 Afwerking zijkanten dmv pp band.
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Biedt gegarandeerd 5 jaar 90% bescherming tegen UV-straling
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
 Rail 24mm verzinkt metaal 
 Rollers 24mm verzinkt
Schaduwdoek stof HDPE valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Bestel procedure:
Serre gordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het kiezen van de juiste hoogte vindt u in de optie lijst voorbeelden om met iedere keer een verschil van 5cm. Het is geen probleem om een willekeurig Serregordijn afmeting te produceren alles wordt op maat gemaakt. Stuur uw aanvraag via email naar Schaduwdoekkeuze.nl en wij rekenen deze precies voor uw uit. Zoekt u dus de perfecte zonwering voor onder uw serre dan bent u bij Schaduwdoekkeuze.nl aan het juiste adres met diverse oplossingen voor uw probleem.

Retour procedure:
Serregordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitengordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: