opc_loader

Buiten schuifgordijn

Hierom bestel je een buitengordijn bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je buiten schuifgordijn snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren

254,14
Breedte afmeting
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Sluiting L zijde (van buiten)
Sluiting R zijde (van buiten)
Embrasse in kleur van PP band
Montage
Levertijden
Levertijd:
Levertijd Ca. 2 weken
Kenmerken
Model:
Schuifgordijn
Beschermingsfunctie:
Zonwerend
Uv zonbescherming:
95%
Windbescherming:
80%
Doorkijk:
40%
Materiaal eigenschappen:
HDPE
Gewicht:
280 g/m2

Buiten schuifgordijn

Met een buiten schuifgordijn maak je onder de overkapping het buitenleven qua sfeer helemaal compleet. Want naast de praktische voordelen van een buitengordijn zoals het beschermen tegen zonnestralen, wind en regen wordt ook het sfeer gehalte verhoogd. Door de terrasoverkapping dicht te maken met een buiten schuifgordijn ontstaat een flexibele extra binnenruimte. Tegenwoordig wordt een veranda of overkapping steeds meer gebruikt als extra chill ruimte voor kinderen. Deze vinden het fijn om apart te zitten met vrienden van hun ouders. Wanneer een buitengordijn gesloten is en er wordt gebruik gemaakt van een terrasverwarming kan men hier langdurig genieten.

Bepaal de juiste afmeting

Ieder buiten schuifgordijn wordt op maat gemaakt zowel in lengte als hoogte. Hierdoor ben je vrij in het kiezen van de juiste afmeting en kleur. Buiten schuifgordijnen hebben we in verschillende kleuren zoals, Antraciet, Grijs, Crème, Zand en Taupe. Voor het bepalen van de juiste afmeting meet je de lengte tussen de palen en tussen plafond en vloer. Daarnaast geef je ons de afmeting van een paal door. Wij bepalen dan samen met jou de afmeting voor jullie schuifgordijn. Bij ieder buitengordijn is het mogelijk om te kiezen uit 4 verschillende soorten sluitingen om het buitengordijn te sluiten, zie optie menu.

Tourniquet Patentbeugel Tenax Caravanrail
tourniquet patentbeugel tenas locks drukker caravanrail keder

Het buitengordijn materiaal

Belangrijkste eigenschap van het HDPE materiaal wat we gebruiken voor het buiten schuifgordijn is de Uv zonwerende functie. Het 280 g/m2 HDPE materiaal beschermt voor 90 - 97% tegen de schadelijke Uv zonnestralen. Hiernaast biedt het ook voor 80% windbescherming waardoor je nooit meer in de tocht zit onder je overkapping. Met een buiten schuifgordijn heb je dus zowel in de zomer als winter een oplossing waardoor je meer gebruik maakt van het buitenleven.

De keuze van de juiste kleur

Antraciet Grijs Creme Taupe Zand
schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden antraciet schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden grijs schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden creme schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden taupe schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden zand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.

Eigenschappen:

 • 90-95% Schaduw en bescherming tegen UV.
 • 80% Windreductie -, regen- en UV-bestendig verkleurt niet.
 • 40% vrije doorkijk
 • Gewicht 280 g/m2
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 • Afwerking rondom met polypropyleen band.
 • Afmetingen worden altijd gemeten hart op hartpaal. Houd rekening met eventuele afwijkingen van enkele centimeters.
 • Kleuren van de buiten schuifgordijnen kunnen in werkelijkheid enigszins afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Ook door het zonlicht kunnen doeken verkleuren naar een iets lichtere tint.
 • Buiten schuifgordijnen geven minstens vijf jaar 90% - 95% bescherming tegen Uv-straling
 • 24 mm  U-rail
 • Rollers verzinkt worden om de 50 cm geplaatst aan boven band.
 • Garantie: twee jaar

Conclusie voor het bestellen van een buiten schuifgordijn op maat!

Een buiten schuifgordijn is een ideaal alternatief voor een glazen schuif of harmonicawand onder de terrasoverkapping. Daarbij heeft een buitengordijn een zonwerende functie die een glazen pui niet heeft, men moet hier altijd nog extra voor een zonwering oplossing zoeken. Met een buiten schuifgordijn bepaal je zelf wanneer je het volledig gesloten wilt hebben en zodoende optimaal bescherming geniet zonder het gevoel van opgesloten te zitten. Je kijkt altijd nog minimaal 40% vanuit de overkapping door het materiaal heen de tuin in, andersom is niet mogelijk omdat je altijd van donker naar licht kijkt.

Hoe bestel ik mijn buitengordijn?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 325 cm dan kies je de breedte tot 4m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak. Daarna kies je de gewenste kleur, zijsluitingen en ophangsysteem eventueel aangevuld met een embrasse. Een embrasse is een band om het buiten schuifgordijn bij elkaar te houden als het opengeschoven is, zie foto 3.

2) De onder mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Buiten schuifgordijn heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Buiten schuifgordijn


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: