opc_loader

Windrolgordijn 125cm Zwart

Artikelnr: A01254

Uw zekerheden bij bestelling van een Windrolgordijn 125cm zwart via Schaduwdoekkeuze.nl

Model: Windrolgordijn 125cm zwart

Showroom open: Di t/m Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken i.v.m. maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk i.v.m. maatwerk

324,10
Hoogte Afmeting
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD Gratis verzending:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van voorraad

Windrolgordijn 125cm zwart bestellen

Windrolgordijn 125cm zwart eigenschappen 90% zonwerend, 100% doorzichtig en 97% winddicht.

Last van wind en zon in uw tuin overkapping dan heeft schaduwdoekkeuze.nl een design voordelige oplossing in de vorm van een windrolgordijn. Plaats snel en gemakkelijk een windrolgordijn voor uw opening en u zit beschut tegen wind en zon. Hierdoor heeft u ook geen last meer van bladeren en zand/stof wat in het voor- en najaar anders in de overkapping waait. Geniet dus meer en langer van uw tuin en het buitenleven en plaats een windrolgordijn.

Ondanks de bescherming kijkt u toch 100% door het windrolgordijn 125cm zwart heen.

Een voordeel ten opzichte van andere doeken is dat het windrolgordijn 100% doorzichtig is. Het materiaal gaasdoek lijkt dat het behoorlijk wind doorlaat maar is daadwerkelijk 97% winddicht. Dit maakt het uniek omdat u geen uitzicht verliest. Door deze eigenschapen kiezen de meeste klanten voor een windrolgordijn 125cm zwart. Het blijft daardoor een open karakter onder uw terrasoverkapping.

In de zomer koel in het najaar warm met een windrolgordijn 125cm zwart

Met de zon geniet u van de koelte onder uw terrasoverkapping door de beschermingsklasse van het windrolgordijn 125cm zwart. Daar en tegen is het in de winter, najaar en voorjaar lekker warm in uw tuin overkapping als u het wind rolgordijn gesloten houdt. Hierdoor heeft u een verlenging van uw woning. Zeker als u in de terrasoverkapping een verwarming plaatst zoals een elektrische terrasstraler of houtkachel. Dan is het heerlijk vertoeven met koudere dagen achter een windrolgordijn 125cm zwart.

Kleuren overzicht PVC Gaasdoek

Gaasdoek kleuren

De juiste keus in uitvoering van uw Oprolscherm 125cm zwart:
U heeft 3 keuzemogelijkheden om het Buitenrolgordijn 125cm zwart te laten maken. Namelijk het zonwerende HDPE 95% Uv werende kunststof doek, het 100% waterdichte Docril materiaal en als laatste de keuze voor het PVC Gaasdoek wat 97% winddicht is en 100% doorzichtig in de kleur zwart. Eventueel kunt u bij beide doeken kiezen voor een doorzichtig raam met een breedte afmeting van 140cm. Voor de bevestiging van het Buitenrolgordijn 125cm zwart kunt u kiezen voor zowel muur of plafond montage. Daarnaast is ook de bediening van het Buitenrolgordijn zowel mogelijk aan de linkerkant of rechterkant.

Eigenschappen windrolgordijn 125cm zwart:
- Materiaal ophangsyteem: Aluminium
- Bediening: Ketting
- Materiaal doek: PVC Gaasdoek
- Gewicht: 250gr/m2
- Kleuren: Zwart, Wit, Grijs
- Bescherming tegen wind: 97%
- Bescherming tegen zon Uv: 80%
- Doorkijk: 100%
- Weerbestendigheid: Het gehele jaar
- Onderhoud: Geen
- Garantie: 2 jaar

Maatwerk windrolgordijnen voor de perfecte zonwering

Alle Windrolgordijnen worden op iedere gewenste afmeting gemaakt. U bent dus niet gebonden aan een bepaalde hoogte of breedte afmeting. Geef de gewenste afmeting aan ons door en wij bereken uw windrolgordijn voor u. Op deze manier heeft u voor weinig geld een perfect passend windrolgordijn. Belangrijk is wel dat een op maat gemaakt windrolgordijn 125cm zwart niet is terug te sturen na bestelling, dit val niet binnen de wettelijke retour termijn van 14 dagen.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 5cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Heeft u vragen of wilt u meer informatie neem dan contact met ons op via mail of bel +31402826082. U kunt ook onze showroom bezoeken waar u verschillende zonwering oplossingen ziet zoals ook de windrolgordijnen.

Showroom openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag tm Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Adres Showroom:
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: