opc_loader

Oprolscherm 350cm Zwart

Hierom besteld u uw oprolscherm 350cm zwart bij Schaduwdoekkeuze.nl:
Bestel direct bij de specialist uit eigen atelier!
Levertijd op aanvraag, 3-4 wkn
Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België
Geen recht van retour ivm maatwerk
100% veilig bestellenwebwinkelkeur_schaduwdoekkeuze
Keuze uit diverse vooraf betaalmethoden

552,35
Hoogte Afmeting
Montage
Zijde bediening vanuit voorkant
Bediening
Voorraad
Beschikbaarheid:
  0  items
Verzendmethode
DPD:
0,00
Levertijd:
Afhankelijk van beschikbaarheid

Oprolscherm 350cm zwart

Oprolscherm 350cm zwart breed 97% winddicht, 85% zonwerend en 100% doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermt u dus zowel tegen zon, warmte, wind en regen. Met een Oprolscherm 350cm kunt u dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda of terrasoverkapping. Naar gelang de behoefte draait u het Oprolscherm 350cm zwart naar beneden of omhoog. Op deze manier bent u beschermt tegen de verschillende weersinvloeden en behaalt u er uw voordeel mee. Wanneer u kiest voor een Oprolscherm 350cm dan kijkt u altijd nog 100% naar buiten. Het PVC Gaasdoek wat gebruikt wordt in de Oprolschermen heeft de eigenschappen dat het u voor 97% beschermt tegen de wind, 85-90% beschermt tegen de zon maar dat het altijd nog 100% doorzichtig is.

Oprolscherm 350cm zwart voor diverse zon en wind werende oplossingen.

Zo kunt u de Oprolschermen niet alleen monteren onder een Veranda of terrasoverkapping, maar denk hierbij ook aan een serre of normale deur en tuindeur opening. Voor de bediening van de Oprolschermen kunt u kiezen voor het zeer eenvoudige draaimechanisme of een elektrische uitvoering. Een Oprolscherm 350cm zwart met draaimechanisme is zeer eenvoudig, u draait het Oprolscherm d.m.v. een draaistang omhoog of omlaag. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische uitvoering of u kiest voor het gemak en u bedient hem elektrisch d.m.v. een schakelaar. Door het extra gewicht van de rvs-buis onderin het buitenrolgordijn is deze zeer gemakkelijk naar boven en beneden te draaien.

Bevestig op verschillende manieren een Oprolscherm 350cm zwart

Een Oprolscherm 350cm zwart is zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Door het juiste bevestigingssysteem te kiezen kunt u de Oprolschermen direct op een kozijn, frame, muur of balken monteren. Of u kiest voor plafondmontage dan worden de steunen en het draaimechanisme gedraaid zodat u deze tegen het plafond aan kunt bevestigen. Het compleet monteren van een Oprolscherm is zeer eenvoudig en makkelijk zelf te doen. Oprolschermen worden compleet als doe-het-zelf pakket geleverd, u hoeft alleen zelf voor de schroeven te zorgen.

Gespecialiseerd in opmaat gemaakte Oprolschermen

Doordat wij Oprolschermen specifiek opmaat maken kunt u altijd voor de juiste gewenste afmeting kiezen. Zo geeft u op de cm nauwkeurig de hoogte en breedte van het Oprolscherm aan. Ondanks dat we de Oprolschermen perfect op maat maken heeft dit geen invloed op de prijs. Vaak is maatwerk vele malen duurder dan standaard, maar omdat wij niks anders doen dan het opmaat maken is de prijs niet van invloed. Schaduwdoekkeuze.nl maakt de Oprolschermen zonder zijgeleiding, ondanks het ontbreken van de zijgleiders is het toch zeer functioneel. Onderaan de spanbuis van het Oprolscherm kunt u deze vast zetten en op spanning draaien waardoor het strak gespannen hangt.

PVC Gaasdoek kwaliteit voor een Oprolscherm 350cm zwart

Het 250gr/m2; Gaasdoek is de ideale bescherming tegen zon 85-90%, wind 97% en regen. Het grote voordeel t.o.v. andere materialen is dat u bij Gaasdoek altijd nog 100% naar buiten kunt kijken. Naast de beschermende factoren van buitenaf zorgt een Oprolscherm van 350cm zwart er ook voor dat in de koude maanden de warmte binnen onder de veranda, terrasoverkapping of serre blijft hangen. Hierdoor geniet u meer en langer van uw tuin en terras.

De juiste keus in uitvoering van uw Oprolscherm 350cm:
De bevestiging van het Buitenrolgordijn 350cm kunt u kiezen voor zowel muur of plafond montage. Daarnaast is ook de bediening van het Buitenrolgordijn zowel mogelijk aan de linkerkant of rechterkant.

Neem de juiste afmetingen voor uw oprolscherm 350cm zwart

oprolscherm

Eigenschappen:
Materiaal: 250gr/m2; PVC
Kleuren: Zwart
97% windreductie
100% doorzichtig
80-85% Schaduw en bescherming tegen UV
Wij houden rekening met een extra slag om de buis tot 290cm
Afwerking zijkanten strak gesneden
De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 5-7cm
De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie
Buis verzinkt metaal
Bediening dmv draaistang of elektrisch
PVC Windbreekgaas valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 5cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Hoe bestel of informeer ik naar de prijs van tussen afmeting?

U wilt een oprolscherm 350cm zwart en de afmeting is niet breder dan 1m, hiervoor zijn 2 manieren.

1) U bestelt deze afmeting van 350cm breed in het winkelmandje. Tijdens het bestel en afreken proces krijgt u een opmerking venster. Hierin vermeld u de juiste afmeting, in prijs maakt dat niet uit want u betaald nooit meer dan de prijs die vermeld staat voor een oprolscherm 350cm zwart.

2) Door ons een aparte email te sturen met de gewenste afmeting. Wij zorgen er dan voor dat u binnen een paar uur de juiste prijs hiervoor ontvangt.

Retour procedure:
Oprolschermen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitenrolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden i.v.m. maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Oprolscherm 350cm

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: