opc_loader

Oprolscherm 325cm

Oprolscherm 325cm

Wordt op ieder gewenste afmeting op maat gemaakt!

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Verzenden: GRATIS

Betaalmogelijkheden:
 schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

495,39
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleuren
Montage
Bediening
Zijde bediening vanuit voorkant
x
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, informeer naar levertijd

Oprolscherm 325cm

Oprolscherm 325cm breed 97% winddicht, 85% zonwerend en 100% doorzichtig. Het PVC Windbreekgaas beschermd u dus zowel tegen zon, warmte, wind en regen. Met een Oprolscherm 325cm kunt u dus meer en vaker gebruik maken van uw veranda of terrasoverkapping. Naar gelang de behoefte draait u het Oprolscherm 325cm naar beneden of omhoog. Op deze manier bent u beschermt tegen de verschillende weersinvloeden en behaalt u er uw voordeel mee. Wanneer u kiest voor een Oprolscherm 325cm dan kijkt u altijd nog 100% naar buiten. Het PVC Gaasdoek wat gebruikt wordt in de Oprolschermen heeft de eigenschappen dat het u voor 97% beschermt tegen de wind, 85-90% beschermt tegen de zon maar dat het altijd nog 100% doorzichtig is.

Oprolscherm 325cm voor diverse zon en wind werende oplossingen.

Zo kunt u de Oprolschermen niet alleen monteren onder een Veranda of terrasoverkapping, maar denk hierbij ook aan een serre of normale deur en tuindeur opening. Voor de bediening van de Oprolschermen kunt u kiezen voor het zeer eenvoudige draaimechanisme of een elektrische uitvoering. Een Oprolscherm 325cm met draaimechanise is zeer eenvoudig, u draait het Oprolscherm dmv een draaistang omhoog of omlaag. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor een elektrische uitvoering of u kiest voor het gemak en u bedient hem elektrisch dmv een schakelaar. Door het extra gewicht van de Rvs buis onderin het buitenrolgordijn is deze zeer gemakkelijk naar boven en beneden te draaien.

Bevestig op verschillende manieren een Oprolscherm 325cm

Een Oprolscherm 325cm is zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Door het juiste bevestigingssysteem te kiezen kunt u de Oprolschermen direct op een kozijn, frame, muur of balken monteren. Of u kiest voor plafondmontage dan worden de steunen en het draaimechanisme gedraaid zodat u deze tegen het plafond aan kunt bevestigen. Het compleet monteren van een Oprolscherm is zeer eenvoudig en makkelijk zelf te doen. Oprolschermen worden compleet als doe-het-zelf pakket geleverd, u hoeft alleen zelf voor de schroeven te zorgen.

Gespecialiseerd in opmaat gemaakte Oprolschermen

Doordat wij Oprolschermen specifiek opmaat maken kunt u altijd voor de juiste gewenste afmeting kiezen. Zo geeft u op de cm nauwkeurig de hoogte en breedte van het Oprolscherm aan. Ondanks dat we de Oprolschermen perfect op maat maken heeft dit geen invloed op de prijs. Vaak is maatwerk vele malen duurder dan standaard, maar omdat wij niks anders doen dan het opmaat maken is de prijs niet van invloed. Schaduwdoekkeuze.nl maakt de Oprolschermen zonder zijgelijding, ondanks het ontbreken van de zijgleiders is het toch zeer functioneel. Onderaan de spanbuis van het Oprolscherm kunt u deze vast zetten en op spanning draaien waardoor het strak gespannen hangt.

PVC Gaasdoek kwaliteit voor een Oprolscherm 325cm

Het 250gr/m² Gaasdoek is de ideale bescherming tegen zon 85-90%, wind 97% en regen. Het grote voordeel tov andere materialen is dat u bij Gaasdoek altijd nog 100% naar buiten kunt kijken. Naast de beschermende factoren van buitenaf zorgt een Oprolscherm van 100cm er ook voor dat in de koude maanden de warmte binnen onder de veranda, terrasoverkapping of serre blijft hangen. Hierdoor geniet u meer en langer van uw tuin en terras.

De juiste keus in uitvoering van uw Oprolscherm 325cm:
U heeft 3 keuze mogelijkheden om het Buitenrolgordijn 325cm te laten maken. Namelijk het zonwerende HDPE 95% Uv werende kunststof doek, het 100% waterdichte Docril materiaal en als laatste de keuze voor het PVC Gaasdoek wat 97% winddicht is en 100% doorzichtig in de kleur zwart. Eventueel kunt u bij beide doeken kiezen voor een doorzichtig raam met een breedte afmeting van 140cm. Voor de bevestiging van het Buitenrolgordijn 325cm kunt u kiezen voor zowel muur of plafond montage. Daarnaast is ook de bediening van het Buitenrolgordijn zowel mogelijk aan de linkerkant of rechterkant.

Buitenrolgordijn PVC Gaasdoek

buitenrolgordijn 100cm PVC Gaasdoek

Conclusie!
Een Oprolscherm van 325cm is dus een ideaal alternatief voor een duurder screen voor het beschermen tegen wind, regen en zonlicht. Met Oprolschermen bepaalt u zelf wanneer u deze gesloten, half open of helemaal open wilt en op die manier het licht bepaalt in uw veranda, terrasoverkapping, tuinhuis of woning. Een belangrijk bijkomend voordeel van een Oprolscherm 325cm is dat wanneer het gesloten is u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken.

Eigenschappen:
Materiaal: 250gr/m² PVC
Kleuren: Zwart
 97% windreductie
100% doorzichtig
 80-85% Schaduw en bescherming tegen UV
 Wij houden rekening met een extra slag om de buis tot 290cm
 Afwerking zijkanten strak gesneden
 De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 5-7cm
 De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 Garantie: 2 jaar tegen UV-degradatie 
 Buis verzinkt metaal 
 Bediening dmv draaistang of elektrisch
PVC Windbreekgaas valt buiten het wettelijke retourrecht ivm maatwerk.
De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Bestel procedure:
Oprolschermen worden op iedere gewenste afmeting speciaal voor u op maat gemaakt zowel in breedte als hoogte. Bij bredere afmetingen bestaat altijd een kans op doorbuigen, daarom schakelen we bij 400cm over naar een 78mm buis ipv de standaard 63mm buis. Bij het Oprolscherm 325cm vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 325cm iedere keer per 5cm tm 300cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 325cm of natuurlijk hoger dan 300cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 123cm dan neemt u de afmeting van 125cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Retour procedure:
Oprolschermen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitenrolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Oprolscherm 325cm

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Onderdeel van Outdoor Tuinidee bv
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: 0402826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
495,39