opc_loader

Buiten zip rolgordijn

Hierom bestel je een buitenrolgordijn bij Schaduwdoekkeuze.nl:

schaduwdoek icoon 100% veilig bestellen met schaduwdoekkeuze webwinkelkeur logo
schaduwdoek icoon Diverse veilige betaalmethoden schaduwdoekkeuze betaalinformatie
schaduwdoek icoon Wij bezorgen GRATIS je buitenrolgordijn snel thuis in Nederland en België
schaduwdoek icoon I.v.m. maatwerk niet te retourneren
 

460,27
Breedte afmeting
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Montage
Zijde bediening vanuit voorkant
Bediening
Levertijden
Levertijd:
Levertijd Ca. 4 weken
Kenmerken
Model:
Rolgordijn
Beschermingsfunctie:
Zonwerend
Uv zonbescherming:
95%
Windbescherming:
80%
Doorkijk:
40%
Rolgordijn uitvoering:
Onderbuis met ogen
Materiaal eigenschappen:
HDPE
Gewicht:
240 g/m2

Buiten zip rolgordijn

Buiten zip rolgordijn geeft je volop bescherming tegen zon, inkijk, wind, regen en niet te vergeten muggen en andere insecten. Doordat het hdpe schaduwdoek materiaal rondom opgesloten zit in geledingsrails wordt de opening volledig afgesloten. Hierdoor heb je geen last meer van zonnestralen of windvlagen die tussen de zijkant van het doek doorkomen, wat zeer belangrijk is. Dit is tegenstelling bij een normaal buitenrolgordijn. Door de volledige sluiting van het doek aan de zijkanten bij een zip rolgordijn kunnen er ook geen muggen en vliegen meer de overkapping in komen. Dit is vooral fijn als je op een zomerse avond buiten wilt genieten in je overkapping met verlichting.

De voordelen van een buiten zip rolgordijn:

 • Minimaal 93% Uv zonwerend
 • Strak opgesloten tussen de geleidingsrails
 • Volledig spleetvrij geen last van kieren en tocht
 • Zeer windvast

Waarom een ​​Buiten zip rolgordijn?

Buitenrolgordijnen zijn bijzonder geschikt als buitenzonwering als gebruik voor afsluiting van veranda en overkapping openingen, maar ook voor balkons. Hier wordt de ruimte meestal blootgesteld aan sterk zonlicht, tocht en warmte wat als hinderlijk wordt ervaren. Naast zon-, en windbescherming zorgt een buiten zip rolgordijn ook voor meer privacy en een meer constante en comfortabel temperatuurbehoud.

Kies de juiste hoogte in een buitenrolgordijn

Montage van een buiten zip rolgordijn is zeer gemakkelijk. Het systeem wordt compleet geleverd en alleen de twee zijsteunen en geleidingsrails moeten vast gemaakt worden op de palen aan je overkapping. Het buiten ziprolgordijn of zipscreen wordt altijd op de palen bevestigd ertussen is niet mogelijk. Dit alles stelt niet heel veel voor en is snel en gemakkelijk te realiseren. Zie je er toch tegen op dan is het geen snel probleem en komt onze montage ploeg het bij netjes monteren.

Maatwerk kent geen grenzen.

Doordat wij ieder buiten zip rolgordijn opmaat maken is het mogelijk om de exacte breedte en hoogte (tot 260 cm) maat zelf aan te geven. Daarbij kunnen wij je dan ook perfect van dienst zijn bij geen voor de hand liggende oplossingen. De nieuwe Buiten zip rolgordijnen hebben voortaan zijgeleiders en worden daarom ook veel vergeleken met screens. Alleen is een zip rolgordijn screen veel voordeliger en biedt meer effectieve bescherming tegen de zon door het hdpe materiaal.

Kies de juiste kleur voor jou buiten zip rolgordijn

Antraciet Grijs Creme Taupe Zand
schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden antraciet schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden grijs schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden creme schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden taupe schaduwdoek rechthoek op maat met rechte zijden zand

* Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien.

Hoe neem ik de afmeting?

Houdt er rekening mee dat de afmetingen zoals ze vermeld staan op de website en orderbevestiging de buiten afmetingen zijn, van steun naar steun. Het HDPE doek is totaal 7cm smaller dan de vermelde afmeting. De zijgeleiders vallen binnen de steunen dus de totale breedte blijft de totale breedte bij een zip rolgordijn. Het makkelijkste is om te meten van hartpaal naar hartpaal op deze manier heb je nooit een kier tussen het rolgordijn en de paal.

oprolscherm

Eigenschappen:

 • Uv bescherming: 93% - 95%
 • Windreductie: 80%
 • Doorkijk vanuit overkapping: 40% (Privacy is gewaarborgd doordat je altijd van donker naar licht kijkt)
 • Gewicht: 240 g/m2;
 • Materiaal: HDPE
 • Weerbestendig, schimmelwerend en rotvrij
 • Afwerking zijkanten: Geleidingsrails in kleur Wit, Antraciet, Taupe en Zwart
 • Doek hangt altijd strak
 • Zijsteunen in kleur Antraciet en Wit
 • Maximale hoogte 260 cm
 • De afmeting tussen doek en bevestigingssteunen heeft een verschil van totaal 7cm
 • De afmeting kan altijd enkele centimeters afwijken van de vermelde maat
 • Garantie: 2 jaar

Conclusie van buiten zip rolgordijn op maat!

Een buiten zip rolgordijn is dus een ideaal alternatief voor een duurdere ritsscreen als bescherming tegen zon, wind en privacy. Daarnaast is het zeer eenvoudig zelf te plaatsen waardoor je duurdere montagekosten bespaart. Je kan op iedere hoogte het doek uitrollen zonder dat het verder naar beneden zakt of gaat klapperen. Ideaal dus bij laagstaande zon die net de overkapping in schijnt maar e toch frisse lucht wilt. Met een doorkijk percentage van 20 40 % heb je ruim voldoende privacy van buitenaf, je bent tegen nieuwsgierige blikken beschermt. Ondanks dat jezelf toch vanuit je veranda naar buiten kunt kijken, ideaal om op deze manier je spelende kinderen in de gaten te kunnen houden. 

Hoe bestel ik mijn buiten zip rolgordijn?

Hiervoor zijn 2 manieren:

1) Bestel direct via de webshop. Kies in het optie menu eerst de breedte die je nodig hebt. Bijvoorbeeld 325 cm dan kies je de breedte tot 3,5m. Daarna selecteer je de hoogte die je nodig hebt. Ook hier kies je de juiste hoogte of een afmeting die erboven ligt. Bijvoorbeeld 212 cm kies dan 215 cm. Tijdens het bestelproces vermeld je de juiste afmeting in het opmerking vak. Daarna kies je de gewenste kleur.

2) De onder mogelijkheid is door ons een email te sturen met de afmetingen die u nodig heeft. Wij sturen je dan normaal gesproken binnen 12 uur een prijsofferte.

Contact gegevens:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel
Tel: +(31) 040 - 2826082
Email info@schaduwdoekkeuze.nl

Showroom open:
Maandag: Gesloten (wel telefonisch bereikbaar)
Di t/m Za van 10:00 -17:00 uur

Buiten zip rolgordijn heeft nog geen reviews. Deel jouw productervaring en plaats een review.
Buiten zip rolgordijn


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: