opc_loader

Buitenrolgordijn waterdicht 440cm

Uw zekerheden bij bestelling van een Buitenrolgordijn waterdicht 440cm via Schaduwdoekkeuze.nl

Model: Buitenrolgordijn waterdicht 440cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

391,63
Hoogte Afmeting
Doek Kleuren
Doorzichtig venster
Bediening
x
Voorraad
Voorraad:
 0 items

Buitenrolgordijn waterdicht 440cm

Buitenrolgordijn waterdicht 440cm is 100% ondoorzichtig, waterdicht en zon- wind werend dus ideaal als zonwering. Met een waterdicht buitenrolgordijn van Docril, sluit u uw terrasoverkapping hermetisch af tegen alle winterse weersinvloeden zoals wind, regen en sneeuw. Door gebruik te maken van een Buitenrolgordijn waterdicht 440cm kunt u het gehele jaar gebruik maken van uw terrasoverkapping of pergola. Zo kunt u met het plaatsen van een terrasverwarming, elektrische terrasstraler of houtkachel langer comfortabel genieten van uw tuin cq terras. Of u maakt met een Buitenrolgordijn waterdicht van de terrasoverkapping een afsluitbare tijdelijke winteropslag voor al uw tuinkussens, tuinmeubelen en adere tuin materialen.

In een handomdraai een winterdichte terrasoverkapping

Met een buitenrolgordijn waterdicht 440cm heeft u in een handomdraai een winterdichte terrasoverkapping. Het bevestigen van een buitenrolgordijn waterdicht is zeer eenvoudig in enkele minuten door u zelf te monteren, ook al bent u geen ervaren klusser. Doordat wij de waterdichte buitengordijnen perfect op maat maken kunt u zowel kiezen voor de juiste montage steunen, zijsteunen of plafondsteunen als ook de bediening aan de linker of rechter zijde. Daarna kunt u na ontvangst van het buitenrolgordijn waterdicht 440cm deze direct op de gewenste plaats monteren met een paar schroeven. Voor de bediening van het buitenrolgordijn waterdicht 440cm kunt u kiezen voor handbediend dmv een draaistang of elektrisch dmv een schakelaar of afstandbediening.

100% waterdicht materiaal in uw buitengordijn 440cm

Buitengordijn waterdicht 440cm is geproduceerd uit 100% Polyester(Hawaii) of 100% Acryl(Docril) afhankelijk van de keuze. Natuurlijk heeft u bij beide materialen keuze uit verschillende modieuze kleuren voor het buitenrolgordijn waterdicht 440cm. U kunt eventueel kiezen voor een doorzichtig venster in het buiten rolgordijn waterdicht 440cm te laten verwerken, meerprijs van €18,70 per meter. Hierdoor blijft het hermetisch wind en regen dicht afgesloten maar krijgt u toch daglicht binnen. Het doorzichtig venster in combinatie met het Docril Acryl of Polyester doek heeft een breedte van 140cm per lengte meter.

Kleuren 100% Acryl waterdicht Docril 315gr/m²:

waterdichte zonnezeil kleuren docril op maat

*Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van de foto en kunnen niet als een tekortkoming worden gezien. Daarbij zit er een binnen- en buitenkant aan het materiaal.

Buitenrolgordijn Waterdicht
buitenrolgordijn 100cm docril

Conclusie!
Een buitenrolgordijn waterdicht 440cm is dus een ideale oplossing om langer en meer gebruik te maken van uw terrasoverkapping, veranda of pergola. Daarnaast is het een goedkoper alternatief voor een screen terwijl het dezelfde functie's, beschermen tegen wind, regen, zon en sneeuw heeft. Daarnaast bent u met het buitenrolgordijn waterdicht niet verplicht om helemaal opgesloten te zitten, want u bepaalt zelf tot welke hoogte u het waterdichte buiten rolgordijn uitdraait.

Eigenschappen Buitenrolgordijn Waterdicht 440cm:
* Materiaal: 100% polyester of acryl
* 100% bescherming tegen regen, wind en sneeuw
* Gegalvaniseerde buis
* Draaistang
* Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Optie:
* Bovenkap

Bestel procedure:
Buitenrolgordijnen waterdicht worden op iedere gewenste afmeting speciaal voor u op maat gemaakt zowel in breedte als hoogte. Bij breedere afmetingen bestaat altijd een kans op doorbuigen, daarom schakelen we bij 400cm over naar een 78mm buis ipv de standaard 63mm buis. Bij het buitenrolgordijn waterdicht 440cm vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 100cm iedere keer per 5cm tm 300cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 100cm of natuurlijk hoger dan 300cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die er boven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 123cm dan neemt u de afmeting van 125cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting(vermelde afmeting)

Maatwerk:
Buitenrolgordijnen waterdicht worden op iedere gewenste afmeting speciaal voor u op maat gemaakt zowel in breedte als hoogte. Bij breedere afmetingen bestaat altijd een kans op doorbuigen, daarom schakelen we bij 400cm breedte over naar een 78mm buis ipv de standaard 63mm buis. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Retour procedure:
Buitenrolgordijnen waterdicht zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitenrolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Buitenrolgordijn waterdicht

Contactgegevens:
Wilt u meer informatie over bovenstaande Buitenrolgordijn waterdicht 440cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082 of bezoek onze showroom waar u diverse oplossingen zoals het Buitenrolgordijn waterdicht in het echt kunt aanschouwen.

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Buitenrolgordijn waterdicht 440cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items