opc_loader

Buitenrolgordijn 200cm

Uw zekerheden bij bestelling van een Buitenrolgordijn 200cm via Schaduwdoekkeuze.nl

Model: Buitenrolgordijn 200cm

Showroom open: Di tm Za 10:00 - 17:00 uur

Levertijd: 2-3 weken ivm maatwerk

Garantie: 2 jaar

Betaalmogelijkheden: schaduwdoekkeuze betaalmethoden

Verzendkosten: GRATIS

Retourtermijn: Niet mogelijk ivm maatwerk

391,36
Hoogte Afmeting
Materiaal & Kleuren
Bediening
x
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, levertijd max.5 werkdagen

Buitenrolgordijn 200cm

Buitenrolgordijn 200cm geeft beschermt u tegen zon, wind en regen. Kies uit diverse materialen met ieder zijn eigen voordelen voor de juiste zonwering voor uw terrasoverkapping. Voorkom op deze manier hinder van wind en zon. Ook is het mogelijk om het buitenrolgordijn van 200cm voor een deuropening of raam te hangen waardoor u ook binnen beschermd bent tegen hinderlijk zonlicht. Voor de bediening van het buiten rolgordijn 200cm kunt u kiezen voor het zeer eenvoudige oprol mechanisme, u draait dmv een draaistang het buitenrolgordijn omhoog of omlaag. Of u kiest voor het gemak en u bedient hem elektrisch dmv een schakelaar of afstandsbediening. Door het extra gewicht van de rvs-buis onderin het buitenrolgordijn is deze zeer gemakkelijk naar boven en beneden te draaien.

Kies de juiste hoogte in een buitenrolgordijn 200cm

Een buitenrolgordijn 200cm is zeer gemakkelijk door u zelf te bevestigen. Het wordt namelijk op het kozijn, frame, muur of balken geschroefd met speciale beugels waar u het buitenrolgordijn 200cm weer in bevestigd. Dit alles stelt niet heel veel voor en is snel en gemakkelijk te realiseren, ook al bent u niet zo handig. Doordat wij de buitenrolgordijnen opmaat maken is het mogelijk om de exacte breedte en hoogte maat zelf aan te geven, daarbij kunnen wij u ook dan perfect van dienst zijn voor de juiste bevestiging mogelijkheden. Buitenrolgordijnen hebben geen zijgeleiders nodig zoals bij screens, dit schilt weer in de bevestiging. Ondanks het ontbreken van de zijgeleiders loopt een buitenrolgordijn toch altijd recht van boven naar beneden. Wanneer het buiten rolgordijn 200cm uitgerold is kan men deze onder vastzetten.

Doek kwaliteit voor een buitenrolgordijn

Bij het kiezen van het juiste materiaal en kleur voor het buitenrolgordijn 200cm heeft u de keuze uit verschillende kwaliteiten en kleuren doek.

HDPE

HDPE

Bij een breedte breder dan 350cm kan het rolgordijn door gaan hangen

Pvc gaasdoek

Gaasdoek kleuren

In de kleuren grijs, wit en zand krijgt u bij een hoogte vanaf 210cm een naad in het doek.

Soltis 86

Buitenscreen soltis 86 antraciet Buitenscreen soltis 86 grijs Buitenscreen soltis 86 wit
Soltis 86 antraciet Soltis 86 grijs Soltis 86 wit

Maximaal kunt u een hoogte bestellen van 260cm zonder naad.

De juiste keus in uitvoering van uw buitenrolgordijn 200cm:
Bij buitengordijn 200cm kunt u kiezen voor een doorzichtig raam met een breedte afmeting van 140cm. Voor de bevestiging van het Buitenrolgordijn 200cm kunt u kiezen voor zowel muur of plafond montage. Daarnaast is ook de bediening van het Buitenrolgordijn zowel mogelijk aan de linkerkant of rechterkant.

Buitenrolgordijn HDPE

buitenrolgordijn 100cm hdpe

Conclusie!
Een buitenrolgordijn van 200cm is dus een ideaal alternatief voor een duurdere screen voor het beschermen tegen wind en zonlicht. Met een buitenrolgordijn bepaalt u zelf wanneer u deze gesloten, hal open of helemaal open wilt en op die manier het licht bepaalt in uw veranda, terrasoverkapping, tuinhuis of woning. Een bijkomend voordeel van een buitenrolgordijn 200cm is dat wanneer het gesloten is u toch vanuit binnen naar buiten kunt kijken.

Eigenschappen Buitenrolgordijn 200cm:
* Materiaal: HDPE, PVC Gaasdoek en Soltis 86
* Kleuren: Zie overzicht
* Gewicht: 185gr/m2 - 285gr/m2
* Bescherming tegen Uv stralen
* Windreductie
* Gegalvaniseerde buis
* Draaistang
* Garantie 5 jaar op Uv stabiliteit

Opmerking:
Houdt u er rekening mee dat de afmeting is gemeten van buitenkant steunen. Het doek is totaal 7cm smaller dan de buitenafmeting (vermelde afmeting)

Bestel procedure:
Buitenrolgordijnen worden op iedere afmeting gemaakt zowel in lengte als hoogte. Bij het buitenrolgordijn 200cm lengte vindt u in onze optielijst de hoogte afmeting vanaf 200cm iedere keer per 5cm tm 300cm. Ook de afmetingen daar tussenin, lager dan 200cm of natuurlijk hoger dan 300cm zijn geen enkel probleem laat het ons simpel weten via email en wij rekenen deze voor uw uit. Voor het bestellen van een tussen afmeting kunt u simpel de dichtstbijzijnde afmeting kiezen die erboven zit, dus bijvoorbeeld u moet een afmeting in hoogte hebben van 123cm dan neemt u de afmeting van 125cm. Tijdens het bestelproces bij het invullen van uw gegevens krijgt u een opmerking vak en hier vult u de exacte afmeting in die u nodig heeft.

Maatwerk:
De buitenrolgordijnen worden opmaat voor u gemaakt en daardoor is iedere afmeting mogelijk. Dus heeft u een afmeting nodig die niet vermeld staat op onze website neem contact met ons op en wij rekenen deze graag uit voor u.

Retour procedure:
Buitenrolgordijnen zijn uitgesloten van het wettelijke herroepingsrecht. Na bestelling van een buitenrolgordijn kan deze niet meer geannuleerd of geretourneerd worden ivm maatwerk.

Download hier de technische montage tekening van het Buitenrolgordijn

Wilt u meer informatie over bovenstaande Oprolscherm 200cm neem dan contact met ons op via email of telefoon +31 (0)40 2826082

Openingstijden van onze showroom zijn:
Dinsdag tm Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Adresgegevens Showroom:
Schaduwdoekkeuze.nl
Wolfshoek 1a
5511KH Knegsel

Buitenrolgordijn 200cm heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items