opc_loader

Kies het juiste materiaal voor u op maat gemaakt buiten rolgordijn.

PVC Gaasdoek windbreekgaas
Materiaal: PVC Gaasdoek(oprolschermen)
UV bescherming(schaduw): 85% - 90%
Winddichtheid: 97%
Doorkijk: 100%
Gewicht: 250gr/m2
Kleuren: Zwart, Grijs, Wit en Zand
Randafwerking: Nee

Schaduwdoek HDPE
Materiaal: HDPE(buitengordijn)
UV bescherming(schaduw): 69% - 97%%
Winddichtheid: 90%
Doorkijk: 40%
Gewicht: 230gr/m2 - 280gr/m2
Kleuren: Antraciet 93%, Ivoor 76%, Grijs 77%, Zand 79% en Zwart 97%
​Randafwerking: Ja, met polypropyleen band

Serge Ferrri Soltis
Materiaal: Soltis 86(buitenscreen)
UV bescherming(schaduw): 93%
Winddichtheid: 80%
Doorkijk: 80%
Gewicht: 380gr/m2
Kleuren: Antraciet 2047, Grijs Alu 2048, Wit 2044
​Randafwerking: Nee

* Klik op de afbeelding van uw materiaal keuze en ga verder

* Alle Buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt dus bijna iedere afmeting is mogelijk.​ 

Filters
€ 345
€ 1009
Merken
Voorraad
  Artikel 1 tot 63 (van de 63 artikelen). Resultaat:1
  Artikel 1 tot 63 (van de 63 artikelen). Resultaat:1

  Buitenrolgordijnen

  Buitenrolgordijnen zijn de oplossing tegen laagstaande zon of voor het verhogen van uw privacy. Bij een buitenrolgordijn kunt u kiezen uit diverse soorten materialen. Van het zeer exclusieve Soltis doek tot het weerbestendige kunststof HDPE materiaal. Het Soltis doek is vooral bekend om zijn exclusieve uitstraling en wordt vaak in screens toegepast. Uit het HDPE materiaal worden de bekende schaduwdoeken vervaardigd. Daarnaast kan men kiezen voor het winddicht PVC Gaasdoek en het waterdichte Docril of Sattler materiaal. Bij alle materialen is het geen enkel probleem om de buitenrolgordijnen het hele jaar door tijdens alle 4 de seizoenen probleemloos buiten laten hangen. Door het maatwerk van de buiten rolgordijnen is het geen enkel probleem voor ons om zoveel mogelijk aan uw speciale wensen te voldoen.

  * Alle buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt! Dus alle afmetingen in hoogte en breedte zijn bijna mogelijk

  * Bij buitenrolgordijnen breder dan 300cm kan de Rvs buis onder in de zoom van het oprolgordijn door buigen! Eventueel kunt u bij een langere breedte kiezen voor een rechthoekige buis.(dit probleem is alleen bij HDPE en Docril) Wij adviseren om voor het PVC Gaasdoek of Soltis materiaal te kiezen bij langere breedtes.

  * Wij adviseren om de breedte afmeting hart op hart te meten ivm de elasticiteit van het doek. Door de warmte en het zonlicht kan het doek in de breedte krimpen

  * Een buitenrolgordijn is geen screen en het doek loopt dus niet in een geleiding. Hierdoor loopt het doek nooit helemaal strak naar beneden.

  * Alle afmetingen vermeld bij het product zijn de afmetingen van het doek. Hier komt afhankelijk van het model wat u kiest nog 5 of 7cm bij voor de steunen.

  Efficiënte en eenvoudige bediening van uw zonwering

  De eenvoud van het buitenrolgordijn systeem kenmerkt degelijk en makkelijkheid. Door de simpele bediening dmv een draaistang kunt u eenvoudig het buitenrolgordijn open en dicht draaien in weer en wind. Ook het bevestigen van de buitenrolgrodijnen is gemakkelijk door de klant zelf te doen, ook al bent u geen handige doe-het-zelfer dan heeft u een buiten rolgordijn snel gemonteerd. Dit komt vooral doordat er geen sprake is van zijgeleiders zoals bij screens die gemonteerd moeten worden.

  De ideale toepassing van buitenrolgordijen

  Niet zo als bij ander terras of tuin zonwering oplossingen is er gedacht aan dure ingewikkelde systemen. De buitenrolgordijnen kenmerken zich vooral door de eenvoud en de oplossing tegen zon, wind en overige weersinvloeden, en verhogen daarbij de privacy tegen nieuwsgierigen. Buitenrolgordijnen kunnen ideaal gebruikt worden bij een veranda, terrasoverkapping, raam of deur.