opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwdoek op maat laten ontwerpen.

Schaduwdoek op maat laten ontwerpen.

Schaduwdoek op maat laten ontwerpen.

Via ons bedrijf Outdoor Tuinidee BV is het mogelijk om een 3D schaduwdoek geheel op maat te laten ontwerpen en produceren. U heeft een echt Nederlands ontwerp in huis die u op maat van uw woning kunt laten maken. U heeft misschien een terras met unieke afmetingen en u wilt hier graag een doek boven hangen. Helaas bestaat er in geen enkele webshop een oplossing voor uw terras. Een mooie oplossing kan eventueel een 3D schaduwdoek zijn. Dit doek wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U heeft zo de perfecte oplossing die naadloos aansluit bij uw terras en woning. Vanwege het 3D effect krijgt uw schaduwdoek ook nog eens een extra dimensie.

3D schaduwdoek zorgt voor de juiste oplossing in uw achtertuin.

Natuurlijk bent u vooral op zoek naar een oplossing om uw achtertuin te voorzien van een overkapping. Een 3D schaduwdoek zou een mooie oplossing kunnen zijn. Vanwege de dichte structuur van het stof worden UV stralen ook nog eens tegengehouden. U kunt zo veilig in de schaduw zitten zonder dat u het risico loop op kankerverwekkende UV straling. Insmeren is nog wel verstandig want het schaduwdoek zorgt voor ongeveer 95% filtering van de UV straling. U bent dus beter beschermd dan zonder schaduwdoek, maar het blijft verstandig om uw huid in te smeren als u buiten gaat zitten.

Schaduwdoek zorgt voor meer verkoeling dan een standaard overkapping.

U wilt vooral graag een schaduwdoek omdat u op zoek bent naar koelte. Natuurlijk kunt u ook gewoon een pergola laten bouwen van hout. U heeft dan ook maatwerk en u hoeft niet perse te kiezen voor een 3D schaduwdoek. Ondanks deze mogelijkheid zou een 3D schaduwdoek een veel betere optie zijn. Dit komt doordat dit doek een redelijk dichte structuur heeft en geen warmte onder het doek gaat vasthouden. U krijgt dus geen tent effect en het is onder een schaduwdoek tot wel 32% koeler vergeleken met een pergola van hout. Uiteraard kunt u het doek ook niet vergelijken met een zonnescherm. Een schaduwdoek brengt gewoon veel meer voordelen en dit is absoluut een pluspunt.

Laat direct uw eigen 3D schaduwdoek op maat maken.

De zomer staat al bijna voor de deur dus het is tijd om jezelf tijdens het voorjaar goed voor te bereiden. Dankzij onze hoogwaardige techniek kunnen wij direct aan de slag om uw eigen schaduwdoek op maat te laten maken. U kunt bij ons in de showroom een afspraak maken voor uw eigen high-teck doek. Aan de hand van uw wensen kunnen we ook meteen nauwkeurige prijsopgave doen. Het is uiteraard wel verstandig om vooraf eerst een afspraak te maken voordat u langs komt voor uw eigen 3D schaduwdoek. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog een afspraak in onze showroom. Wij staan u graag persoonlijk te woord voor uw nieuwe tuinoverkapping.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.