opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Uw eigen 3D high class zonnezeil laten ontwerpen.

Uw eigen 3D high class zonnezeil laten ontwerpen.

3D High Class zonnezeil op maat maken.

Een 3D High Class zonnezeil klinkt natuurlijk heel apart en dat is het misschien ook wel. Het is een zonnezeil die helemaal op maat van uw wensen ontworpen wordt. Samen met u gaan we aan de slag om een zonnezeil vorm te geven. Dit doen we op de computer met een 3D tekening. We kunnen het zeil helemaal aanpassen en een unieke vorm meegeven. U heeft zo echt een zonnezeil met een persoonlijke touch. De meeste zonnezeilen hangen toch wel een paar jaar in uw tuin. Het is wel zo prettig als de zeilen een leuke uitstraling hebben. Of in ieder geval een uitstraling die u leuk vind om naar te kijken. U moet er tenslotte nog jaren naar kijken. Dankzij het computerprogramma krijgt u vooraf een realistisch beeld hoe uw nieuwe zeil eruit komt te zien. U weet zo vooraf wat het eind resultaat zal zijn voordat het zonnezeil boven uw terras hangt. Dit is het mooie van zo’n 3D High Class Zonnezeil.

Samen met een Nederlandse ontwerper een zonnezeil maken.

Met een 3D High Class Zonnezeil ga je samen met een Nederlandse ontwerper aan de slag om een zonnezeil te maken. Doordat het doek nu helemaal aan de hand van uw wensen aangepast kan worden kan u zelf aanwijzingen geven. U kan bijvoorbeeld een soort van swirl in uw doek maken. Zo krijgt uw zonnezeil een speelse uitstraling. Een Nederlandse ontwerpen kan u laten zien wat de verschillen zijn binnen de diverse zonnezeilen. Dankzij een 3D tekening heeft u mooi een idee wat u kan verwachten voordat uw nieuwe zonnezeil thuisbezorgd wordt. Na het ontwerpen van een zonnezeil heeft u een volledig uniek zeil in huis. Dit hoort tenslotte ook bij een unieke tuin.

Extra lang genieten van uw nieuwe zonnezeil.

Ondanks dat een zonnezeil volledig op maat gemaakt wordt werken we enkel met duurzame materialen. Dit betekend niet dat u na een zomer in de zon alweer een nieuw zeil nodig heeft. Een zonnezeil is tenslotte een hele investering en u wil hier wel graag wat langer van kunnen genieten. Met het ontwerpen van een 3D zonnezeil kan er rekening gehouden worden met uw wensen. U krijgt zo een volledig uniek zonnezeil en dan wilt u natuurlijk wel de garantie dat deze nog lang meegaat. Uiteraard krijgt u deze garantie ook direct vanuit onze shop. Mits u het zonnezeil goed gemonteerd heeft.

Zonnezeil met een luxe stijlvolle uitstraling.

Bij het ontwerpen van een zonnezeil op maat raden wij altijd aan om deze te combineren met RVS. Afhankelijk van de bevestigingspunten kan dit een RVS paal zijn of RVS montagepunten. In combinatie met hoogwaardig zeil krijgt u direct een luxe en stijlvolle uitstraling met uw eigen zonnezeil. Eventueel kunnen de bevestigingspunten wel rechtstreeks op uw muur gemonteerd worden. Uiteraard moet er dan natuurlijk wel een muur in de buurt zijn om tegenaan te monteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met uw eigen 3D High Class zonnezeil? Informeer gerust in onze shop naar de mogelijkheden.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.