opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Schaduwgordijn bij uw terras plaatsen

Schaduwgordijn bij uw terras plaatsen

Schaduwgordijn bij uw terras plaatsen.

Een schaduwgordijn is de nieuwe ideale oplossing om schaduw te creëren op het terras. Dit gordijn span je tussen 2 muren, pergola of losse palen in. Met een speciaal katrolsysteem kan je zelf het gordijn dicht trekken of open maken. Je kan zo bijvoorbeeld de pergola helemaal afsluiten met een schaduwgordijn. Dit systeem wordt meestal toegepast als plafond bij een pergola. Je kan zo als het ware een dak maken boven je terras als de zon op z’n hoogste punt staat. Het is een mooi alternatief voor een terrasoverkapping. Plus het staat ook nog eens mooi in een moderne achtertuin. Het oog wil tenslotte ook wat als je een terrasoverkapping plaatst!

Bescherm jezelf tegen de regen met een schaduwgordijn.

Onze schaduwgordijnen hebben verschillende voordelen naast het creëren van schaduw onder uw pergola. Je kan bij ons namelijk terecht om een waterdicht schaduwgordijn te bestellen. Onder dit gordijn kan je lekker droog zitten tijdens een regenbui. Helaas gebeurt het weleens in Nederland dat het de hele dag prachtig weer is en je wil net de barbecue aansteken en er komt een regenbui langs. Optimistisch zeg je dat het slechts één regenbui is, maar je moet toch iedereen naar binnen verhuizen en weer naar buiten. Een schaduwgordijn kan een mooie oplossing zijn want dit gordijn kan de regen tegenhouden. Je zit zo lekker droog en dit kan vaak prima omdat de temperatuur nog wel hoog is.

Schaduwgordijn met uv-filter.

Helaas weten we de laatste jaren steeds meer over schadelijke uv. Als je lang in de tuin zit dan kan je lichaam flink wat te voortduren krijgen. Een schaduwgordijn zorgt niet alleen voor een aangename schaduw, maar filtert ook de uv-straling. Deze schadelijke straling is absoluut niet goed voor onze huid. Uiteraard raden we nog steeds aan om zonnebrand te gebruiken, maar het is wel slim om jezelf goed te beschermen tegen de UV-straling. Met een schaduwgordijn ben je alweer een stuk dichterbij veilig buiten zitten in je eigen achtertuin.

Schaduwgordijn als compleet systeem online bestellen.

Ben je van plan om een schaduwgordijn in je pergola te hangen? Je kan bij ons een compleet systeem online bestellen om zo je eigen schaduwgordijn op te hangen. Bij het systeem zit bijvoorbeeld een staalkabelset, katrollenset en aluminium roedes. Je kan je schaduwgordijn direct in je pergola hangen na bestellen. Je spant het gordijn over de staalkabels en dankzij de katrollenset kan je het schaduwgordijn eenvoudig openen en sluiten. Het is altijd mogelijk om de staalkabels even na te spannen als dit nodig is. In ons assortiment verkopen we verschillende bekende merken schaduwgordijnen. De bekendste merken zijn Sungfighter en Nesling. Nesling staat vooral bekend om de harmonicadoeken die je meestal bij pergola’s ziet als schaduwdoek. Kies vandaag nog een merk uit en monteer dankzij de handige handleiding eenvoudig je eigen schaduwdoek.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.