opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Zonnezeil

Zonnezeil

zonnezeil

Zonnezeil bestellen voor uw terras.

Heeft u een terras op het zuiden? De kans is groot dat de hele dag door de zon schijnt. De temperaturen kunnen in uw achtertuin al snel hoog oplopen. Het is fijn als u dan wat verkoeling kan creëren op uw terras. Het doek zorgt niet alleen voor een beetje schaduw in uw tuin, maar ook voor bescherming tegen schadelijke UV stralen. UV stralen kunnen tot wel 90% geblokkeerd worden dankzij een zonnezeil. Het zeil is zo gemaakt dat u deze het hele jaar door kan laten hangen.

Met een zonnezeil in de tuin zitten zonder nat te worden.

Helaas wil het weer nogal eens tegen zitten in Nederland. Je hebt samen met vrienden en familie een gezellige barbecue gepland. Helaas is het de hele dag mooi weer en net op het moment dat de barbecue aangaat begint het te regenen. Dit zat nou niet bepaalt in de planning want het vlees was ontdooid. Gelukkig kan een zonnezeil een oplossing bieden. Naast het voordeel dat u lekker in de schaduw kan blijven zitten zorgt het zeil ervoor dat u niet nat wordt. Het water wordt netjes langs het zeil afgevoerd en u kan heerlijk droog blijven zitten. Een zonnezeil kan tijdens een Nederlandse zomer een dubbele functie hebben. Het zeil kan zowel schaduw als een droge zitplaats creëren. Dankzij de gladde bovenkant drijft het water eenvoudig van je zeil af.

Uw zonnezeil verkleurt niet.

U kan het zonnezeil boven vrijwel ieder terras monteren. Het voordeel van het zonnezeil is dat het absoluut niet verkleurt. De speciale UV-filter zorgt ervoor dat de originele kleur behouden blijft. Zelfs als de hele dag door de zon schijnt op uw terras. Wij geven dan ook met liefde 5 jaar garantie op de kwaliteit en de kleur. U hoeft dus niet bang te zijn dat het zonnezeil verkleurd. Het zeil is leverbaar in verschillende moderne kleuren. U heeft zo altijd wel een zeil dat past bij uw achtertuin. U kan zo op basis van uw tegels een bijpassend zeil uitzoeken dat u boven uw terras hangt.

Bevestig uw zonnezeil eenvoudig boven uw terras.

Wij leveren optioneel bij het zonnezeil een speciaal bevestigingssysteem. Eventueel kan u kiezen voor het systeem met grote RVS ringen. Dankzij deze ringen kan u het zonnezeil schuin ophangen. Door het zeil schuin op te hangen kan u eventueel het terras ook beschermen tegen een laagstaande zon. U kan zo nog meer genieten van het buitenleven. De RVS ringen maken het eenvoudig om het doek strak te spannen boven uw terras. U heeft natuurlijk wel een paar ophangpunten nodig om het zeil te bevestigen. De randen van het zeil zijn omgezoomd en extra verstevigd. Aan deze randen zijn de RVS ringen aangebracht. Dankzij deze versteviging zal het zeil niet snel gaan scheuren of beschadigen. Er zijn verschillende manieren waarop u het zonnezeil kan opbouwen. Op onze website staat een afbeelding waarop u de verschillende mogelijkheden kan zien.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.