opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Zonnezeil op maat

Zonnezeil op maat

Zonnezeil van een hoge kwaliteit op maat maken.

In onze online shop kan u niet alleen een standaard maat zonnezeil bestellen. We kunnen het ons goed voorstellen dat uw terras misschien afwijkt van de standaard maten. Bij een afwijking loopt u al snel tegen het probleem aan dat u nergens een zonenzeil op de kop kan tikken. Een oplossing om toch uw eigen zonnezeil passend te maken voor uw tuin is door te kiezen voor maatwerk. Bij maatwerk wordt uw nieuwe zonnezeil helemaal op maat van uw eigen terras gemaakt. U heeft zo altijd een zeil dat perfect past in uw eigen achtertuin.

Zonnezeil netjes afgewerkt bij de randen.

Een zonnezeil op maat knippen kunnen we natuurlijk allemaal. Het is alleen wel belangrijk dat uw nieuwe zeil netjes wordt afgewerkt zonder deze te beschadigen. Bij ons kan u erop vertrouwen dat uw maatwerk zeil netjes wordt afgewerkt. Zo wordt het zeil voorzien van net stiksel zodat het niet opvalt dat het zeil op maakt geknipt is. U ziet direct dat u echt een kwaliteit zonnezeil in huis heeft gehaald. De naden worden in het zeil goed afgewerkt dit is namelijk belangrijk om lekkages te voorkomen. Helaas kan er wel altijd iets water door de naden heen gaan lekken. Dit proberen we wel zoveel mogelijk te voorkomen met het maken van maatwerk voor uw eigen achtertuin.

De prijs van een zonnezeil op maat.

U moet er wel rekening mee houden dat een zonnezeil op maat altijd iets duurder is dan een standaard zeil uit de winkel. Het doek moet tenslotte helemaal met de hand op maat van uw tuin gemaakt worden. Deze arbeid wordt natuurlijk in de prijs verwerkt. U bent hierdoor wat duurder uit, maar u kan wel jaren vooruit met uw eigen zonnezeil. De kwaliteit van ons maatwerk ligt hoog waardoor u echt nog jaren kan genieten. De prijs ligt gemiddeld 2 tot 3 keer zo hoog als een standaard zonnezeil. Het prijsverschil is heel erg afhankelijk van uw wensen en welke afmetingen uw nieuwe zonnezeil mag worden. Op basis hiervan kunnen we u een aanbieding doen om uw eigen zeil op maat te maken. Gemiddeld bent u ongeveer rond de € 20 per m2 kwijt voor uw eigen zonnezeil op maat.

Bestel uw eigen zonnezeil op maat via onze website.

Wilt u graag genieten van uw eigen zonnezeil op maat? Plaats online een bestelling via onze webshop. U kan kiezen uit verschillende kleurtinten die eventueel perfect bij uw tuin passen. Denk aan kleuren als antraciet, zand, grijs etc. Doordat het maatwerk is kan u helemaal zelf de uitstraling van uw nieuwe zonnezeil bepalen. Uiteraard geeft u ook meteen de exacte maten van uw terras door. Uiteraard doen we u graag een passende offerte om uw zonnezeil op maat te laten maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen zonnezeil.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.