opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Aluminium parasols

Voor de beste bescherming tegen de zon, een parasol van aluminium. Of het nu vierkant, rechthoekig of rond is: aluminium parasols bieden efficiënte en esthetische bescherming tegen zon en regen, zowel in mobiele toepassingen op evenementen als in permanente installatie. De aluminium parasols valt binnen ons assortiment van parasols.

Onze aluminium parasols zijn ontwikkeld voor de kleinste tot de grootste plekken en bestand tegen harde wind. De veiligheid en betrouwbaarheid die ze bieden, maakt hen het meest populaire type parasol voor catering en industriële toepassingen. Onze aluminium parasols variëren van kleine parasols tot grote windbestendige aluminium parasols.

Aluminium parasols aanbiedingen

Weren de zwaarste zonnige dagen af. Van complete parasols tot eenvoudige parasols die in verschillende kleuren komen, Schaduwdoekkeuze.nl heeft ze allemaal! Robuuste aluminium vierkante parasol van 2 meter met trekkoordopening, fantastisch voor die zonnige evenementen en regenachtige dagen. De aluminium steel en ribben met een diameter van 50mm bieden voldoende veerkracht tegen sterke stormen en wind. De parasols zijn beschikbaar in beperkte kleuren en kunnen op maat worden afgestemd op uw behoeften.

Mooi van binnen en van buiten

Aluminium is een natuurlijk mooi materiaal. Bovendien straalt het geen giftige stoffen uit, wat betekent dat het zelfs kan worden gebruikt voor het verpakken van voedselproducten.

Aluminium parasols zijn 100% recyclebaar

Het beste aan aluminium is voor ons dat het 100% recyclebaar is. Het is een duurzaam materiaal dat oneindig kan worden hergebruikt - iets waar we best trots op zijn. Wanneer u kiest voor een aluminium parasol, kiest u direct voor milieuvriendelijkheid.

Aluminium parasols gewicht en kracht

Door aluminium te gebruiken, zijn de parasols zowel licht als stevig. Dit heeft meerdere voordelen; voor u, de consument, is de parasol gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen, bovendien is hij zeer stevig. Vanwege het lichte gewicht is de parasol gemakkelijk te verplaatsen.

Aluminium heeft een hoge corrosieweerstand vanwege de beschermende geoxideerde laag die op zichzelf ontstaat op aluminium. Deze laag beschermt het aluminium tegen de open lucht. Een parasol versterkt dit proces door het aluminium te anodiseren. We krijgen dan een natuurlijke laag die nog sterker is, waardoor roest verleden tijd is.