opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Verandadoek waterdicht 

Een waterdichte verandadoek. UV-gestabiliseerde en waterdichte stof, biedt 90% UV-bescherming, geen regen doordringt de stof, zodat u kunt genieten van uw buitenruimtes, ongeacht of het regenachtig of zonnig is.

Bescherm uw tuinmeubelen tegen zonnestralen en regen. Dubbellaags zwart voor extra stabiliteit en versterking. Maak het duurzamer dan anderen, geen scheuren of vervagen aan de rand. We bieden 2 jaar garantie.
 

Waterdichte verandadoek makkelijk te installeren

Makkelijk te installeren. Elke rand is gelijkmatig uit elkaar geplaatst met duurzame dichtingsringen voor eenvoudige installatie. Het kan eenvoudig worden bevestigd aan een frame met behulp van bevestigingsmaterialen.

Een waterdicht schaduwdoek is ideaal voor achtertuinen, zwembaden, tuinen of waar u ook een beetje schaduw en privacy nodig hebt, ook veel gebruikt voor privacyscherm, pergola of oplossing om schaduw te creëren.

Opmerking: Omdat het stof waterdicht is, om te voorkomen dat water zich in het midden verzamelt om het materiaal te beschadigen, raden we aan het onder een steile hoek te installeren om regen of sneeuw te laten weglopen.

Dit schaduwdoek biedt een UV-beschermingsfactor tot 90% en wordt niet beïnvloed door vocht en extreme temperaturen. De bijna waterdichte stof is ook bestand tegen vlekken, meeldauw en rot. Elke hoek heeft een gelaste, solide roestvrijstalen bevestigingsring van scheepskwaliteit om te helpen bij het bevestigen op een structureel gezond bevestigingspunt.

Standaard schaduwzeilen zijn een betaalbare en aantrekkelijke oplossing, maar deze schaduwzeilen zijn over het algemeen niet waterdicht, omdat ze zijn gemaakt van schaduwdoek. Waterdichte verandadoeken bestaan ​​echter wel en zijn de perfecte oplossing voor alle weersomstandigheden. Meestal gemaakt van HDPE, zijn waterdichte schaduwzeilen de perfecte oplossing om het droog te houden, zelfs als het regent.