opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Terrasoverkapping winddicht maken

Heeft u er wel is over nagedacht om uw terrasoverkapping winddicht te maken? Zodat u ten alle tijden heerlijk uit de wind en droog kunt zitten? Misschien kunnen wij u ergens mee helpen!

Schaduwdoekkeuze.nl levert op het gebied van terrasoverkappingen verschillende maatwerk serrezeilen, verandazeilen en raamzeilen Hebt u een specifieke eisen, afmetingen of iets waar u hulp bij kunt gebruiken?

Een terrasoverkapping van Schaduwdoekkeuze.nl is de perfecte oplossing voor alle weersomstandigheden voor het creëren van een bruikbare buitenruimte en zal zeker indruk maken buiten uw huis.

Met een strak, modern ontwerp en aflopende, intrekbare zeilen is deze waterdichte, lichtbestendige binnenstructuur de perfecte optie bij regen of zonneschijn en geeft u totale controle over uw blootstelling. Het zeil is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren naar uw smaak en heeft het uiterlijk van hoogwaardig coating aan de bovenkant.

5 jaar garantie op terrasoverkapping

Creëer de perfecte zonwering voor alle weersomstandigheden. Onze zeilen vormen een aantrekkelijke en functionele toevoeging aan elk huis. Winddicht maken van uw tuin bespaart u meer dan het achtervolgen van een parasol door de tuin van uw buurman. Een goede windbescherming kan schade aan uw eigendommen - en die van uw buren - voorkomen en kan u geld besparen op stookkosten.

Door uw buitenruimte winddicht te maken, kan het gebied ook beter bewoonbaar worden. Uw vrienden en familie zullen genieten van een comfortabele ruimte voor diners in de buitenlucht tijdens winderige of koudere nachten.

Serrezeilen voor winddicht maken terrasoverkapping

U kan met serrezeilen op maat helemaal zelf bepalen wat u mooi vind staan bij uw overkapping. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de kleuren van de zeilen. De zeilen worden gemaakt van Docril stof dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Bovenal is Docril natuurlijk waterdicht en dit is wel zo belangrijk met serre zeilen. De zeilen kunnen in verschillende kleuren besteld worden en zijn voorzien van een UV filter. Een UV filter zorgt ervoor dat de kleur niet vervaagt of verkleurd ondanks dat de hele dag de zon erop staat. Naast een beschermende UV filter geven wij er 5 jaar garantie op dat de zeilen niet verkleuren. U kan zo met een extra zeker gevoel uw serre zeilen op maat maken.